Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024
More

    Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας: Χαρμόσυνα τα νέα για το ζευγάρι – Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

    Η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμούτζας φαίνεται πως προχώρησαν σε ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση τους.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ο γνωστός ηθοποιός έχουν ξεκινήσει να συζούν εδώ και κάποιο διάστημα, απολαμβάνοντας τη νέα αυτή φάση της ζωής τους. Μαζί τους, φυσικά, η αγαπημένη τους σκυλίτσα, Jasmine, η οποία έχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά τους.

    Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO, η Τάνια Μπρεάζου μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Γιώργο Αμούτζα και αποκάλυψε γιατί καθυστέρησαν να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους δημοσίως.

    «Από την αρχή υπήρχε έντονη χημεία ανάμεσά μας, αλλά θέλαμε να προστατεύσουμε αυτό που εξελισσόταν μεταξύ μας. Ήταν μια διαδικασία κατά την οποία μαθαίναμε ο ένας τον άλλον με τον πιο αθώο και ευαίσθητο τρόπο. Δεν αισθανθήκαμε την ανάγκη να το γνωστοποιήσουμε, ούτε υπήρχε λόγος για αυτό. Όταν δημιουργείται κάτι τόσο ξεχωριστό, θέλεις να το διαφυλάξεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Αναφερόμενη στον σύντροφό της, η Τάνια πρόσθεσε: «Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα, τον εκτίμησα για την ποιότητα που διαθέτει τόσο ως άνθρωπος όσο και ως καλλιτέχνης. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν οι κοινές μας αξίες, η παιδικότητα και ο αυθορμητισμός μας, καθώς και η αγάπη και ο σεβασμός που μοιραζόμαστε για την τέχνη μας».

    Δείτε το βίντεο:

    Τι έχει πει ο Γιώργος Αμούτζας για την σχέση του με την Τάνια Μπρεάζου

    Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αμούτζας είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή Happy Day τι τον εκνευρίζει στη σύντροφό του: «Η Τάνια κάποιες φορές βλέπει όλα τα πράγματα πολύ ρομαντικά και νομίζει ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν καλή πρόθεση. Αυτό με εκνευρίζει γιατί πρέπει να την προστατεύω και να την γειώνω, οπότε παίρνω τον ρόλο του κακού».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ