Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Τη Δευτέρα θα δούμε το νέο trailer του “The Mandalorian”

    To νέο trailer της τρίτης σεζόν του “Star Wars: The Mandalorian” έχει σκοπό να κάνει την εμφάνισή του την Δευτέρα κατά την διάρκεια του αγώνα ράγκμπι Wild Card.

    Το βίντεο αναμένεται να προβληθεί αποκλειστικά στα ESPN2 και ESPN+ και μετά θα διατεθεί ψηφιακά για να το απολαύσει το κοινό παγκοσμίως. Η ανακοίνωση έγινε από το κανάλι, με το υποσημείωμα να λέει χαρακτηριστικά ότι “στο ημίχρονο, θα κάνει το ντεμπούτο του ένα αποκλειστικό νέο trailer για την τρίτη σεζόν του ‘Mandalorian’, που θα διατεθεί την 1η Μαρτίου, μόνο στο Disney+” (μέσω ComicBook). Λόγω, βέβαια, της αλλαγής ώρας που έχουμε με τις ΗΠΑ, το trailer ενδέχεται να δημοσιευτεί τα ξημερώματα της επόμενης μέρας και άρα οι περισσότεροι από εμάς να το δούμε την Τρίτη το πρωί.

    Μέχρι στιγμής, το μόνο που έχει αποκαλυφθεί από τη σειρά είναι το teaser, το οποίο μπορείτε να ξαναδείτε παρακάτω:

    Τη Δευτέρα θα δούμε το νέο trailer του "The Mandalorian"

    Δείτε τo “The Mandalorian” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Στα νέα επεισόδια θα δούμε τον Din Djarin να πηγαίνει στον Mandalore και να αναζητά τις κρυφές, υπόγειες λίμνες που μπορούν να ξεπλύνουν τη ντροπή που έφερε στην Armorer και την Tribe με την απόφασή του να βγάλει το κράνος του. Μια ιδέα την ιστορία της νέας σεζόν μάς είχε δώσει και το “The Book of Boba Fett” (review εδώ), το οποίο έφερε κάποιες αποκαλύψεις και τη συνάντηση δύο μεγάλων ηρώων του σύμπαντος.

    Πέρα από τον Grogu και τον Pedro Pascal ως Din Djarin, άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Carl Weathers ως Greef Karga, Giancarlo Esposito ως Moff Gideon, Katee Sackhoff ως Bo-Katan Kryze, Emily Swallow ως “The Armorer”, Omid Abtahi ως Dr. Pershing και Amy Sedaris ως Peli Motto, ενώ νέες εισαγωγές είναι αυτές των Christopher Lloyd και Tim Meadows σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. Δημιουργός είναι ο Jon Favreau, ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός με τους Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Rick Famuyiwa.

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ