Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Teaser trailer αποκτά το “Fatal Attraction” του Paramount+

    Teaser trailer αποκτά το "Fatal Attraction" του Paramount+

    Teaser trailer για την τηλεοπτική μεταφορά του “Fatal Attraction” δίνει στο φως της δημοσιότητας το Paramount+.

    Σε αυτό θα δείτε τους Lizzy Caplan και Joshua Jackson στους ρόλους των Alex Forrest και Dan Gallagher, αντίστοιχα, που συνάπτουν μια εξωσυζυγική σύντομη σχέση, η οποία παίρνει μια άσχημη τροπή, καθώς η Alex παθαίνει εμμονή με τον Dan. Η νέα σειρά γράφτηκε από τους Alexandra Cunningham (Dirty John) και Kevin J. Hynes (Perry Mason) και περιστρέφεται γύρω από δυναμικές γυναίκες, διαταραχές προσωπικότητας, εξαναγκαστικό έλεγχο και θυματοποίηση.

    Δείτε το teaser παρακάτω:

    Η σειρά βρισκόταν υπό ανάπτυξη από το 2015 στο Fox, αλλά δεν προχώρησε καθόλου, ενώ το Paramount+ ανακοίνωσε τη δική του μεταφορά έναν χρόνο πριν, μαζί με πολλά άλλα reboot γνωστών ταινιών. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Hynes, Justin Falvey, Darryl Frank και Cunningham, η οποία θα κατέχει και τη θέση showrunner. Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Amanda Peet ως Beth Gallagher, Alyssa Jirrels ως Ellen Gallagher, Toby Huss ως Mike Gerard, Reno Wilson ως Det. Earl Booker και Brian Goodman ως Arthur Tomlinson.

    Το “Fatal Attraction” (ελλ. τίτλος, ‘Ολέθρια Σχέση’ – 1987) ήταν ένα ερωτικό ψυχολογικό δράμα που έφερε τους Michael Douglas, Glenn Close και Anne Archer στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τα σκηνοθετικά ηνία είχε αναλάβει ο Adrian Lyne και το σενάριο που έγραψε ο James Dearden, βασιζόταν στην ιστορία “Diversion” (1980) του ίδιου. Η ταινία απέσπασε $320,1 εκατομμύρια στο box office, έναντι του προϋπολογισμού του που ήταν $14 εκατομμύρια, κάτι που την έκανε την πιο κερδοφόρα του έτους εκείνου. Τέλος, ήταν υποψήφια για έξι Όσκαρ στην 60η Τελετή Απονομής των Βραβείων, αλλά δεν κέρδισε κάποιο από αυτά.

    Η νέα μεταφορά θα κάνει την πρεμιέρα της στις 30 Απριλίου. Πως σας φαίνεται; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ