Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Τέμπη: Αποκαλύψεων συνέχεια για το τραγικό δυστύχημα – Ο ΟΣΕ σταμάτησε την έρευνα για τη διαρροή των ηχητικών

    Παρότι γίνεται μεγάλη συζήτηση για τα ηχητικά αποσπάσματα, που διέρρευσαν στα μέσα ενημέρωσης λίγες ώρες μετά το δυστύχημα των Τεμπών, ένα χρόνο μετά, ο ίδιος ο ΟΣΕ δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να βρει τον ένοχο της διαρροής. Δηλαδή, κρίσιμα ντοκουμέντα βγαίνουν στα μίντια πριν καν τα πάρει στα χέρια του ο ανακριτής. Ο πρόεδρος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης, είχε δηλώσει ότι θα κάνει έρευνα.

    Tο τι απέγινε αυτή η έρευνα η οποία είναι μία ακόμα σκοτεινή πτυχή στο ζήτημα του δυστυχήματος εξέτασε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

    Όπως αναφέρθηκε σε αυτό, ο πρόεδρος του ΟΣΕ διαβεβαίωνε τότε τους εργαζόμενους σε συναντήσεις ότι σύντομα θα αποκαλυφθεί ποιος ήταν εκείνος που διέρρευσε τα ηχητικά που αποτελούσαν υλικό της δικογραφίας.

    Το ερώτημα βεβαίως είναι γιατί οι ίδιοι δεν ήθελαν να κάνουν την εσωτερική τους έρευνα για να δουν από που γίνονται οι διαρροές.

    Το ερώτημα βεβαίως είναι γιατί οι ίδιοι δεν ήθελαν να κάνουν την εσωτερική τους έρευνα για να δουν από που γίνονται οι διαρροές.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ