Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024
More

    Τέμπη: «Στον αγώνα αυτόν δεν περισσεύει κανείς, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε» – Το μήνυμα της οικογένειας του Νίκου Ναλμπάντη

    «ΟΛΟΙ μαζί θα τα καταφέρουμε» είναι το μήνυμα που στέλνει η οικογένεια του Νίκου Ναλμπάντη, του 29χρονου μηχανοδηγού που έχασε την ζωή του στα Τέμπη, στον απόηχο της κόντρας που ξέσπασε μεταξύ οικογενειών θυμάτων της τραγωδίας για την επικείμενη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

    Ο Νίκος Ναλμπάντης ταξίδευε ως επιβάτης στην αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη. Η οικογένειά του, μέσω των δικηγόρων της, εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα στην οποία σημειώνει ότι «δεν επιθυμεί καμία εμπλοκή στο θέμα που προέκυψε σχετικά με τη συναυλία της 11/10/2024 στο Καλλιμάρμαρο. Η θέση μας είναι ουδέτερη και δηλώνουμε ότι είμαστε συμπορευτές με ΟΛΕΣ τις οικογένειες που βιώνουμε την τραγωδία της απώλειας. Ο δρόμος της απόδοσης δικαιοσύνης είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά ο στόχος είναι κοινός για όλους μας : Η απόδοση ευθυνών και η τιμωρία όλων των υπευθύνων».

    «Φαινόμενα που αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη και οδηγούν σε εσφαλμένα συμπεράσματα δεν μας αγγίζουν. Συμπαραστεκόμαστε και βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο με ΟΛΟΥΣ τους συγγενείς για το επιθυμητό αποτέλεσμα της απονομής δικαιοσύνης σε όλα τα επίπεδα. Στον αγώνα αυτόν δεν περισσεύει κανείς, ΟΛΟΙ μαζί σηκώνουμε το αβάσταχτο φορτίο των απωλειών και θα φτάσουμε ως το τέλος. Θέλουμε και ζητούμε την συμπαράσταση όλων των συμπολιτών μας αλλά και των ΜΜΕ αναδεικνύοντας κρίσιμα θέματα, όπως η εξέλιξη της δικογραφίας, τα πορίσματα ερευνών, και οτιδήποτε θα βοηθήσει στην πλήρη αποτύπωση της αλήθειας για το δυστύχημα. Γιατί η αλήθεια που ζούμε οι 57 οικογένειες και όσες ακόμα ταλαιπωρούνται, είναι πολύ σκληρή», τονίζει η οικογένεια του Νίκου Ναλμπάντη και καταλήγει: «Μην ξεχνάτε το έγκλημα των Τεμπών. ΟΛΟΙ μαζί θα τα καταφέρουμε. Υγεία σε όλους μας».

    Την ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα το δικηγορικό γραφείο του Όθωνα Παπαδόπουλου, που εκπροσωπεί την οικογένεια.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ