Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Τέιλορ Σουίφτ αποκάλυψε τη σχέση της με τον Μάθιου Χίλι

    Τις φήμες ότι νέος έρωτας μπήκε στη ζωή της μετά τον Τζο Αλγουιν επιβεβαίωσε με τον τρόπο της η Τέιλορ Σουίφτ, καθώς έπειτα από συναυλία της εθεάθη να μπαίνει στο διαμέρισμά της μαζί με τον γυναικοκατακτητή τραγουδιστή Μάθιου Χίλι.

    Τέιλορ Σουίφτ

    Οι πληροφορίες που τους ήθελαν ζευγάρι κυκλοφορούσαν έντονα τις προηγούμενες ημέρες, χωρίς ωστόσο να υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση. Τα ξημερώματα της Κυριακής όμως, λίγες ώρες μετά τη συναυλία της στο Νάσβιλ των ΗΠΑ, η Σουίφτ, που είναι γνωστό ότι δεν κάνει τίποτα τυχαία, πιάστηκε κατά τύχη (;) από τους παπαράτσι «στα πράσα» μαζί με τον Χίλι. Η 33χρονη ποπ σταρ και ο 34χρονος τραγουδιστής του συγκροτήματος The 1975 κάθονταν στο πίσω κάθισμα πολυτελούς αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε ο σοφέρ της Σουίφτ.

    teylor souift5654

    Κατέβηκαν όταν το όχημα έφτασε στο σπίτι της και οι δυο τους ανέβηκαν στο διαμέρισμά της. Μάλιστα ο Χίλι φορούσε ακόμη στον καρπό του το βραχιόλι που είχε στη συναυλία της Σουίφτ, την οποία παρακολούθησε μαζί με τις διάσημες φίλες της, μοντέλα Τζίτζι Χαντίντ και Λίλι Αλντριτζ.

    H Τέιλορ Σουίφτ αποκάλυψε τη σχέση της με τον Μάθιου Χίλι
    Η Τέιλορ Σουίφτ με τον Μάθιου Χίλι

    Η Σουίφτ φαίνεται ότι αφήνει πίσω της οριστικά τον ηθοποιό Τζο Αλγουιν, από τον οποίο χώρισε έπειτα από έξι χρόνια σχέσης. Ο 32χρονος Αγγλος ηθοποιός, από την πλευρά του, είναι αυτός που θα γελάσει τελευταίος, καθώς μπορεί να έμεινε μόνος, βρίσκει όμως γλυκιά παρηγοριά στα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που θα του «δίνει» η Σουίφτ. Ο Αλγουιν έχει γράψει μαζί με τη Σουίφτ αρκετά από τα τραγούδια της, μεταξύ των οποίων το «Sweet Nothing» του νέου της δίσκου «Midnights», οπότε λαμβάνει σημαντικά ποσά από τα δικαιώματά τους.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ