Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Τελείωσαν (μάλλον) τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του House of the Dragon

    Τελείωσαν (μάλλον) τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του House of the Dragon

    Ο πρωταγωνιστής του “House of the Dragon”, Steve Toussaint, αποκάλυψε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν ολοκληρώθηκαν.

    Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι τα δικά του γυρίσματα τελείωσαν και ότι “τώρα είναι στα χέρια των μοντέρ, των ανθρώπων του SFX και οποιουδήποτε άλλου”. Να πούμε, βέβαια, ότι η παραγωγή δεν επηρεάστηκε ούτε από την απεργία των Σεναριογράφων, ούτε από αυτήν των Ηθοποιών και συνέχισε κανονικά τα γυρίσματά της, και άρα είναι αρκετά πιθανό να έχουν ολοκληρωθεί όλα τα γυρίσματα.

    Δείτε την δημοσίευσή του παρακάτω:

    Να υπενθυμίσουμε ότι η δεύτερη σεζόν θα αποτελείται από μόλις οχτώ επεισόδια, έναντι της πρώτης σεζόν που έφερε δέκα, με την Clare Kilner, σκηνοθέτη της σειράς, να έχει ήδη εξηγήσει τον λόγο.

    Αν όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο της παραγωγής, τότε η σειρά θα έχει τουλάχιστον τέσσερις σεζόν, καθώς το πηγαίο υλικό, το μυθιστόρημα του Martin, “Fire & Blood”, καλύπτει 150 χρόνια από την βασιλεία των Targaryen, που ολοκληρώνεται με τον εμφύλιο πόλεμο που έμεινε στην ιστορία ως Dance of the Dragons (το βιβλίο κυκλοφορεί και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Anubis). Η δεύτερη σεζόν θα έχει “περισσότερο αίμα”, θα φέρει πέντε νέους δράκους και θα μοιάζει περισσότερο με “την μέση του ‘Game of Thrones'”, καθώς δεν θα ξοδέψει τόσο χρόνο για να χτίσει τους χαρακτήρες και τις ζωές τους.

    Στόχος του καναλιού είναι η δεύτερη σεζόν να βγει μέσα στο 2024, αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο. Όλα τα επεισόδια είναι διαθέσιμα για προβολή μέσω του VodafoneTV. Διαβάστε το review μας και ρίξτε μια ματιά στις οχτώ σειρές για να δείτε μετά το “House of the Dragon”, εκτός – φυσικά – του “Game of Thrones”.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ