Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τηλεοπτικά και κινουμένων σχεδίων μεταφέρεται το “Wytches” των Scott Snyder και Jock

    Η γνωστή μίνι-σειρά κόμικς των Scott Snyder και Jock, “Wytches”, θα αποκτήσει τηλεοπτική μεταφορά κινουμένων σχεδίων από το Amazon.

    Σύμφωνα με το Variety, η ιστορία θα ακολουθεί “την 17χρονη Sailor Rooks, της οποίου η οικογένεια μετακομίζει σε μια απομονωμένη πόλη της Νέας Αγγλίας μετά από ένα τραγικό συμβάν, μόνο για να ανακαλύψει ότι κάτω από την πόλη καραδοκεί ένας λάκκος με τέρατα – αρχαία πλάσματα που τρέφονται από τους σκοτεινότερους φόβους και επιθυμίες μας”, όπως μάς ενημερώνει η επίσημη σύνοψη.

     

    Τα κόμικς ήταν στο σύνολό τους έξι και κυκλοφόρησαν από τον Οκτώβριο του 2014 έως τον Μάρτιο του 2015 από την Image Comics. Λίγο μετά το πρώτο τεύχος η εταιρεία παραγωγής Plan B Entertainment απέκτησε τα δικαιώματα για μια κινηματογραφική μεταφορά, αλλά μέχρι το 2021 τα σχέδια άλλαξαν και μάθαμε ότι όλη η ομάδα εργάζεται πάνω σε μια σειρά.

    Τόσο οι Snyder και Jock, όσο και ο Kevin Kolde θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί, με τον πρώτο να έχει γράψει ήδη το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου και τον δεύτερο να έχει αναλάβει το εικονογραφημένο σενάριο.

    “Το ‘Wytches’ είναι πιθανότατα η πιο προσωπική μου δουλειά”, είπε ο Snyder σε δήλωσή του. “Έχει να κάνει με τέρατα που καραδοκούν κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Έχω υπάρξει στενά συνδεδεμένος με τη σειρά κινουμένων σχεδίων από την αρχή και μπορώ μόνο να πω ότι αγαπάν τη σειρά όσο και το βιβλίο, αν όχι περισσότερο. Η σειρά κινουμένων σχεδίων φέρνει το καταπληκτικό art του Jock εν ζωή και η μορφή σε επεισόδια επεκτείνει τον κόσμο του ‘Wytches’, πηγαίνοντας τους χαρακτήρες και την μυθολογία σε τρομακτικά μέρη. Ο Jock και εγώ είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες στους Plan B Entertainment, Kevin Kolde και Amazon Studios που πίστεψαν στο ‘Wytches’ και μας έδωσαν την ευκαιρία να κάνουμε αυτήν τη σειρά σκοτεινή, προσωπική, διεστραμμένη και πολύ ιδιαίτερη”.

     

    Άγνωστο παραμένει το πότε θα φτάσει στις οθόνες των συνδρομητών. Πώς σας φαίνεται που το “Wytches” θα αποκτήσει σειρά κινουμένων σχεδίων; Πείτε μας στα σχόλια.

    Διαβάστε το review μας για τον πρώτο τόμο εδώ και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Διαβάστε τις κριτικές μας για τις σειρές που τελείωσαν τον περασμένο μήνα και μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ