Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Τελικό Trailer Του «The Divergent Series: Insurgent»

    divergent-series-insurgent

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#848484″ arrow=”yes” align=”left”]Τρείς εβδομάδες πρίν απο την επίσημη κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες, η Summit Entertainment κυκλοφόρησε το τελικό trailer απο το «Insurgent», την δεύτερη ταινία απο το franchise «The Divergent Series».[/quote]

    «Η δεύτερη ταινία βρίσκει την Tris να ψάχνει για συμμάχους και απαντήσεις στα ερήπια ενος φουτουριστικού Chicago. Η Tris και ο Four είναι πλέον φυγάδες, καταδιωκόμενοι απο την Jeanine, την επικεφαλής της διψασμένης για δύναμη, ελίτ της Erudite. Με αντίπαλο το χρόνο, οι δυο τους πρέπει να ανακαλύψουν για ποιό λόγο θυσιάστηκε η οικογένεια της Tris και το γιατί οι ηγέτες της Erudite θα κάνουν το παν για να τους σταματήσουν.

    Σοιχειώμενη απο τις επιλογές του παρελθόντος, αλλά αποφασισμένη να προστατέψει τους ανθρώπους που αγαπά, η Tris με τον Four στο πλευρό της, αντιμετωπίζει τη μια πρόκληση μετά την αλλη, καθώς ξεκλειδώνουν την αλήθεια απο το παρελθόν και το τελικά το μέλλον του κόσμου τους.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Robert Schwentke («RED», «Flightplan»), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Brian Duffield και Akiva Goldsman («A Beautiful Mind»), βασισμένοι στην τριλογία βιβλίων της Veronica Roth.

    [ad id=”6783″]

    Πρωταγωνιστούν οι Shailene Woodley, Theo James, Miles Teller, Naomi Watts, Maggie Q, Kate Winslet, Jai Courtney, Zoë Kravitz, Ansel Elgort, Ray Stevenson, Octavia Spencer, Suki Waterhouse.

    Με ενισχυμένο cast και υψηλότερο προϋπολογισμό, οι παραγωγοί προσπαθούν να τονώσουν το franchise που ξεκίνησε με τη φιλοδοξία να γίνει το επόμενο «Hunger Games», κάτι που φυσικά δεν συνέβη ποτέ.

    Το «Insurgent» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Μαρτίου.

    Δείτε το trailer:

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ