Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Τέλος η αναμονή στην ουρά – Με αυτό το κόλπο θα βγαίνουν οι αποσκευές σας πρώτες από το αεροπλάνο

    Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να έχεις προσγειωθεί και να περιμένεις καρτερικά στον ιμάντα των αποσκευών του αεροπλάνου, ενώ όλοι οι άλλοι επιβάτες έχουν ήδη πάρει τις βαλίτσες τους και έχουν φύγει από το αεροδρόμιο.

    Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι υπάρχει ένα τρικ για να έχεις περισσότερες πιθανότητες η βαλίτσα σου να βγει πρώτη.

    «Οι βαλίτσες φορτώνονται πάντα από μπροστά προς τα πίσω στα καρότσια αποσκευών»

    Όπως αναφέρει η New York Post, μπορείς να πάρεις ένα αυτοκόλλητο, που να γράφει «εύθραυστο» από το προσωπικό του αεροδρομίου ,και να το κολλήσεις πάνω στη βαλίτσα σου.

    Με αυτόν τον τρόπο θα ελαχιστοποιήσεις τον χρόνο αναμονής, όταν προσγειωθεί το αεροπλάνο στον προορισμό σου.

    Συχνά οι αποσκευές που γράφουν «εύθραυστο» μπαίνουν τελευταίες στο αεροπλάνο και, ως εκ τούτου, μπαίνουν και πρώτες στον ιμάντα.

    Το τρικ με το check in

    Βέβαια, υπάρχει και άλλος ένας τρόπος… Να κάνεις check in τελευταίος. Έτσι, διασφαλίζεις ότι η βαλίτσα σου φορτώνεται τελευταία στο αεροπλάνο και όλοι γνωρίζουν ότι τελευταίος που μπαίνει μέσα σημαίνει ότι θα είναι και ο πρώτος που θα βγει έξω.

    «Οι βαλίτσες φορτώνονται πάντα από μπροστά προς τα πίσω στα καρότσια αποσκευών. Οπότε αν κάνετε check in τελευταίοι, οι τσάντες σας θα βρίσκονται στο τελευταίο καρότσι και θα μπουν στον ιμάντα πρώτες», εξηγεί ο Thomas Lo Sciuto, εργαζόμενος σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ.

    Tέλος, μια ακόμη μέθοδος που εξασφαλίζει την έγκαιρη παραλαβή των αποσκευών -για ορισμένες βέβαια αεροπορικές εταιρείες – είναι η χρήση υπηρεσιών προτεραιότητας.

    Όταν φτάσεις στο check in για να παραδώσεις την αποσκευή σου, απλώς βεβαιώσου ότι ο υπάλληλος κολλά πάνω στη βαλίτσα σου μια ετικέτα προτεραιότητας και είσαι έτοιμος.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ