Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τέλος ο Λιάγκας από το «Πρωινό»; Δείτε ποιοι θα είναι στο πλευρό της Σκορδά

    Τέλος ο Λιάγκας από το «Πρωινό»; Δείτε ποιοι θα είναι στο πλευρό της Σκορδά

    Ένα από τα θέματα του καλοκαιριού όσον αφορά στην τηλεοπτική επικαιρότητα είναι σίγουρα το μέλλον της εκπομπής Το Πρω1νό.

    Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Λιάγκας αποχωρεί από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που εδώ και έξι χρόνια υπηρετεί και το τιμόνι αναλαμβάνει μόνη της η Φαίη Σκορδά.

    Όπως είναι γνωστό από την εκπομπή έχουν αποχωρήσει η Μαρία Ηλιάκη την οποία θα βλέπουμε στη συχνότητα του Alpha μαζί με το Νίκο Μουτσινά και ο Άρης Καβατζίκης.

    Ποιοι όμως προστίθενται στην εκπομπή;

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου στην εκπομπή «Πρωινούλι» Γιώργου Μπέζα στην αρχισυνταξία παραμένει η Ελεάννα Τρυφίδου παρά τις φήμες περί αποχώρησής της και τη θέση της βοηθού της αναλαμβάνει η Βένια Καραγιάννη, η επί χρόνια υπεύθυνη καλεσμένων της Ελένης Μενεγάκη.

    Στη δημοσιογραφική ομάδα έρχεται ο Νίκος Παρτσώλης, παλιός συνεργάτης και φίλος της Φαίης Σκορδά από την εποχή του Alter. Ο δημοσιογράφος φέτος βρισκόταν στην ομάδα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου.

    [ad id=”6783″]

    Για το πάνελ της Φαίης Σκορδά αναζητούν έναν άντρα και μια γυναίκα οι οποίοι θα δώσουν αέρα ανανέωσης στην εκπομπή και θα ενισχύσουν το ειδησεογραφικό – ρεπορταζιακό κομμάτι του Πρω1νό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επικρατέστερος άντρας για να βρίσκεται δίπλα στην Φαίη είναι ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης ο οποίος μας καλημέριζε κάθε πρωί από τη συχνότητα του Έψιλον και την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

    Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έχει ήδη κάνει ραντεβού με το κανάλι και τους παρουσιαστές και το μόνο που μένει είναι οι τελικές υπογραφές.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ