Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Την Rachel Weisz ‘διπλή’ βλέπουμε στο trailer του Dead Ringers

    Την Rachel Weisz 'διπλή' βλέπουμε στο trailer του Dead Ringers

    To Amazon έδωσε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο trailer από το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ, “Dead Ringers”, με την Rachel Weisz στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

    Σύμφωνα με το Deadline, η μίνι σειρά, που ανακοινώθηκε από το 2020, θα αποτελείται από έξι επεισόδια, τα οποία θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις 21 Απριλίου. Το trailer ήταν να κάνει την πρεμιέρα του εχθές, αλλά το Amazon αποφάσισε να το καθυστερήσει, λόγω των γεγονότων στο Νάσβιλ, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών παιδιών και τριών ενηλίκων. Δείτε το παρακάτω:

    Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τις δίδυμες γυναικολόγους Elliot και Beverly Mantle, οι οποίες “μοιράζονται τα πάντα: ναρκωτικά, εραστές και μια αμετανόητη επιθυμία να κάνουν ό,τι χρειάζεται – μεταξύ άλλων και να σπρώξουν τα όρια της ιατρικής ηθικής – σε μια προσπάθεια να προκαλέσουν τις παλαιωμένες πρακτικές και να φέρουν την υγεία των γυναικών σε πρώτο πλάνο”, όπως μας ενημερώνει η επίσημη σύνοψη.

    Η Alice Birch (Normal People) είναι δημιουργός, σεναριογράφος, showrunner και εκτελεστικός παραγωγός. Εκτός της Weisz, πρωταγωνιστές θα είναι και οι Michael Chernus ως Tom, Poppy Liu ως Greta, Britne Oldford ως Genevieve, Jeremy Shamos ως Joseph, Jennifer Ehle ως Rebecca και Emily Meade ως Susan. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οιWeisz, Stacy O’Neil, Sue Naegle, Sean Durkin, Ali Krug, Erica Kay, Anne Carey, Polly Stokes, James G. Robinson, David Robinson και Barbara Wall, ενώ ο Sean Durkin έχει σκηνοθετήσει τα δύο πρώτα επεισόδια και είναι εκτελεστικός παραγωγός. Άλλοι σκηνοθέτες είναι οι Karyn Kusama, Karena Evans και Lauren Wolkstein.

    Η σειρά βασίζεται στην ομότιτλη ταινία του David Cronenberg του 1988, με πρωταγωνιστή των Jeremy Irons, η οποία με την σειρά της βασιζόταν στο μυθιστόρημα των Bari Wood και Jack Geasland, “Twins”, και το αληθινό μυστήριο γύρω από τις ζωές των πραγματικών δίδυμων γυναικολόγων Stewart και Cyril Marcus.

    Αυτή δεν είναι η μόνη φορά που το Amazon καθυστερεί την πρεμιέρα κάποιου από τα trailer του. Να υπενθυμίσουμε ότι το ίδιο είχε συμβεί και με αυτό του “Citadel”, το οποίο αναβλήθηκε λόγω του δυστυχήματος στα Τέμπη.

    Πώς σας φαίνεται το “Dead Ringers”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ