Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Την τελευταία του πνοή άφησε ο Lance Reddick

    Την τελευταία του πνοή άφησε ο Lance Reddick

    Ο Lance Reddick, γνωστός μέσα από τα “The Wire”, “John Wick” και “Horizon Zero Dawn”, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών.

    Αντιπρόσωποι του ηθοποιού μίλησαν στο IGN και έδωσαν την επίσημη δήλωση για τον χαμό του ηθοποιού, η οποία λέει τα εξής:

    “Ο γνωστός ηθοποιός, Lance Reddick, απεβίωσε ξαφνικά σήμερα το πρωί από φυσικά αίτια. Ο Lance ήταν γνωστός για τους ρόλους του στα ‘The Wire’, ‘Bosch’, ‘Resident Evil’ του Netflix και τις ταινίες ‘John Wick’. Άφησε πίσω του την γυναίκα του, Stephanie Reddick, και τα παιδιά του, Yvonne Nicole Reddick και Christopher Reddick. Δωρεές στη μνήμη του μπορούν να γίνουν στο momcares.org στην Βαλτιμόρη, την πόλη όπου μεγάλωσε. Ο Lance θα λείψει πολύ. Σας παρακαλώ, σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του αυτήν την περίοδο”.

    Ο Reddick ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως Cedric Daniels στο “The Wire”, στο οποίο έπαιξε από το 2002 έως το 2008. Είχε εμφανιστεί ως Chef Irvin στο “Bosch”, ως Albert Wesker στην live-action σειρά του Netflix, “Resident Evil” και ως Phillip Broyles στο “Fringe” (2008-13). Άλλοι του τηλεοπτικοί ρόλοι ήταν στα “Oz” (2000-01), “Lost” (2008-09), “American Horror Story: Coven” (2014) και άλλα.

    Ο ηθοποιός γεννήθηκε το 1962 και αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Γέιλ το 1994. Έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με το “Great Expectations” (1998) και έχει παίξει στα “Brother to Brother” (2004), “Jonah Hex” (2010), “Won’t Back Down” (2012), “White House Down” (2013), “Little Woods” (2018), “Angel Has Fallen” (2019), “Sylvie’s Love” (2020), “One Night in Miami…” (2020) και “Godzilla vs. Kong” (2021). Πρόσφατα, τον είδαμε στις ταινίες “John Wick” ως Charon. Αυτήν την περίοδο βρισκόταν στο στάδιο της προώθησης του “Chapter 4”, όπου θα τον δούμε για προτελευταία φορά ως τον θυρωρό του Ξενοδοχείου Continental (τελευταία θα είναι στο spin-off “Ballerina”).

    Επιπλέον, έχει παίξει σε γνωστά βιντεοπαιχνίδια, όπως τα “Horizon Zero Dawn” και “Horizon Forbidden West” όπου τον είδαμε ως Sylens, στο franchise του “Destiny” που ενσάρκωνε τον Commander Zavala, και στο “Quantum Break” ως Martin Hatch.

    Άφησε αρκετά projects πίσω του, όπως τα “White Men Can’t Jump”, “Shirley”, “The Caine Mutiny Court-Martial” και τη σειρά “Percy Jackson and the Olympians”, για τα οποία είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα.

    Ας αναπαυτεί εν ειρήνη.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ