Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Την τέταρτη και τελευταία του επιστροφή ανακοίνωσε ο Jack Ryan

    Την τέταρτη και τελευταία του επιστροφή ανακοίνωσε ο Jack Ryan

    Με ένα βιντεάκι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι John Krasinski, Wendell Pierce και Michael Kelly ανακοίνωσαν την πρεμιέρα της τέταρτης και τελευταίας σεζόν το “Tom Clancy’s Jack Ryan”.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ο νέος κύκλος θα κάνει την εμφάνισή του με διπλό επεισόδιο στις 30 Ιουνίου, με τα υπόλοιπα επεισόδια να βγαίνουν – επίσης – δύο ανά βδομάδα μέχρι τις 14 Ιουλίου. Συνολικά, αυτή η σεζόν θα φέρει έξι επεισόδια, έναντι των προηγούμενων που είχαν από οχτώ η καθεμιά. Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

    Αντίθετα με τις άλλες σεζόν, που είχαν καθυστερήσει λόγω της πανδημίας του COVID-19, αυτή έρχεται μόλις έξι μήνες μετά την πρεμιέρα της προηγούμενης, που έγινε τον Δεκέμβριο του 2022.

    “Η τέταρτη και τελευταία σεζόν του ‘Tom Clancy’s Jack Ryan’ βρίσκει τον ομότιτλο χαρακτήρα στην πιο επικίνδυνη αποστολή του, καθώς έχει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό ξένο και εγχώριο. Ως ο νέος υποδιευθυντής της CIA, ο Jack Ryan έχει την αποστολή να αποκαλύψει μια εσωτερική διαφθορά και κάνοντάς του, ξεσκεπάζει μια σειρά από ύποπτες μυστικές αποστολές που μπορούν να εκθέσουν την ευαλωτότητα της χώρας. Καθώς ο Jack και η ομάδα του ερευνούν πόσο βαθιά φτάνει αυτή η διαφθορά, ανακαλύπτει μια πολύ χειρότερη πραγματικότητα – την σύγκλιση ενός καρτέλ ναρκωτικών με μια τρομοκρατική ομάδα – και τελικά ανακαλύπτει μια συνωμοσία πιο κοντά από ποτέ που θα τεστάρει την πίστη του ήρωα στο σύστημα που πάλευε να προστατέψει”, λέει η επίσημη σύνοψη.

    Το “Jack Ryan” δημιουργήθηκε από τους Carlton Cuse και Graham Roland και φέρει τους Cuse, Krasinski, Michael Bay, Andrew Form, Allyson Seeger, Vaun Wilmott, Brad Fuller, David Ellison, Dana Goldberg, John Kelly, Matt Thunell και Mace Neufeld στη θέση των εκτελεστικών παραγωγών. Η ανανέωση της σειράς είχε γίνει πριν την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν, ενώ ο Domingo “Ding” Chavez, που ενσαρκώνει ο Michael Peña θα λάβει το δικό του spin-off. Ο χαρακτήρας είναι ένας από τους σημαντικότερους στα μυθιστορήματα του Tom Clancy, μιας και έχει εμφανιστεί σε 22 από αυτά.

    Ανυπομονείτε για την επιστροφή του Jack Ryan; Πείτε μας στα σχόλια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Απρίλιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ