Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

  Τέρμα τα ψέματα, το Netflix ξεκινάει τις χρεώσεις για τους έξτρα χρήστες στο λογαριασμό σας

  Από τις αρχές του 2023, η υπηρεσία προσπαθεί να μειώσει τα shared accounts.

  Μπορεί μέχρι σήμερα να ακουγόταν έντονα πως το Netflix θα δώσει μεγάλο αγώνα για να μειώσει το φαινόμενο των χρηστών που μοιράζονται το λογαριασμό τους, αλλά ποτέ δεν είχε δοθεί μια οριστική λύση και η γενικότερη αίσθηση ήταν πως απλά όλα αυτά ήταν «απειλές».

  Φαίνεται πως η κατάσταση έφτασε σε οριακό σημείο για τα κέρδη της εταιρείας και έτσι στο πλαίσιο της πρόσφατης ενημέρωσης για τα οικονομικά του αποτελέσματα, το Netflix ανακοίνωσε πως από τις αρχές του 2023 θα πάρει δραστικά μέτρα.

  Συγκεκριμένα, σημείωσε πως οι χρήστες που μοιράζονται τον λογαριασμό τους θα πρέπει -αν θέλουν να συνεχίσουν να λειτουργούν έτσι- να πληρώνουν ένα έξτρα μηνιαίο αντίτιμο.

  Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως συνέχεια του προγράμματος των έξτρα χρηστών που ήδη «τρέχει» στη Λατινική Αμερική και που επιτρέπει την πρόσβαση σε λογαριασμούς που συνδέονται από συσκευές εκτός της σταθερής IP με σχετική χρηματική επιβάρυνση.

  Μένει τώρα να δούμε πόση θα είναι αυτή η έξτρα χρέωση και πως θα μπορεί ο χρήστης πχ. να απολαμβάνει τις υπηρεσίες όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού του (πχ. στο εξοχικό ή σε ταξίδι στο εξωτερικό), χωρίς να πληρώνει κάτι παραπάνω.

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ