Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Τεστ προσωπικότητας: Ο μεγαλύτερος φόβος σας στις σχέσεις – Για αυτό δεν εκφράζετε τις αδυναμίες σας

    Αν θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο δικός σας κρυμμένος φόβος όταν πρόκειται να δείξετε τις αδυναμίες σας στην αγάπη, βρίσκεστε στο σωστό άρθρο. Αυτό το τεστ προσωπικότητας έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να λάβετε ακριβείς απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

    Το να ερωτεύεσαι είναι υπέροχο, αλλά συνοδεύεται επίσης από άφθονο φόβο για άνδρες και γυναίκες με όλα τα είδη των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας και τις προσωπικές αδυναμίες.

    Για να ερωτευτείς αληθινά και για να σε αγαπήσουν αληθινά σε αντάλλαγμα, πρέπει να κάνεις τον εαυτό σου ευάλωτο. Το να είσαι ευάλωτος, ωστόσο, είναι ένας άλλος τρόπος για να πεις ότι εκθέτεις τις βαθύτερες αδυναμίες σου, κάτι που εξηγεί γιατί το να το επιτρέψεις να συμβεί είναι τόσο τρομακτικό!

    Τεστ προσωπικότητας: Ο μεγαλύτερος φόβος σας στις σχέσεις - Για αυτό δεν εκφράζετε τις αδυναμίες σαςΤεστ προσωπικότητας: Ο μεγαλύτερος φόβος σας στις σχέσεις - Για αυτό δεν εκφράζετε τις αδυναμίες σας

    Αν το πρώτο πράγμα που είδες είναι ο καλλιτέχνης

    Σύμφωνα με το FOXreport.gr, αν είδατε πρώτα τον καλλιτέχνη όταν κοιτάξατε αυτήν την εικόνα, ο κρυφός φόβος σας να δείξετε τις αδυναμίες σας στην αγάπη είναι η ανησυχία σας ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας από τον σύντροφό σας.

    Είστε ένα άτομο που είναι εξαιρετικά καθορισμένο στους τρόπους σας. Ξέρεις ότι οι σχέσεις που βασίζονται στην αγάπη έχουν να κάνουν με συμβιβασμούς και δεν το φοβάσαι… ακριβώς. Είστε ανοιχτοί σε συμβιβασμούς εάν είναι με κάποιον γνήσιο και ευγενικό, αλλά φοβάστε ότι η αγάπη σας για τον σύντροφό σας θα γίνει ένα όπλο που θα χρησιμοποιούν εναντίον σας.

    Προσπαθήστε να χαμηλώσετε τις γροθιές σας. Δεν μπορείτε να πλησιάσετε πραγματικά κάποιον χωρίς να ρισκάρετε, απογοητεύοντας την επιφυλακή σας.

    Αν το πρώτο πράγμα που είδες είναι η γυναίκα που κάθεται ανάποδα

    Αν είδατε τη γυναίκα να κάθεται πρώτα προς τα πίσω όταν κοιτάξατε αυτήν την εικόνα, ο κρυφός φόβος σας για το να δείξετε τις αδυναμίες σας στην αγάπη είναι ότι θα σας απορρίψουν εάν ο έρωτας ξεθωριάσει.

    Παρόλο που ξέρετε μέσα σας ότι είστε ένα άτομο που αξίζει να αγαπάτε ανεξάρτητα, βασίζεστε επίσης στη φυσική σας εμφάνιση για να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Τι γίνεται αν το άτομο που αγαπάς σε εγκαταλείψει όταν και αν αλλάξει η εμφάνισή σου;

    Αν ένα άτομο που είναι γραφτό να σε αγαπήσει πρόκειται να επιλέξει να σε αφήσει μόνο και μόνο επειδή αλλάζει το εξωτερικό σου, σου κάνει τη χάρη φεύγοντας. Αξίζεις να είσαι με κάποιον που σε αγαπάει ό,τι κι αν γίνει. Εμπιστευτείτε το.

    Αν το πρώτο πράγμα που είδες είναι το μήλο

    Αν είδατε πρώτα το μήλο όταν κοιτάξατε αυτήν την εικόνα, ο κρυφός φόβος σας για το να δείξετε τις αδυναμίες σας στην αγάπη είναι ότι θα καταναλώσει όλο τον χρόνο σας ψυχικά και κοινωνικά.

    Ήσασταν πάντα ένα άτομο που ευδοκιμεί υπό την προϋπόθεση ότι έχετε αρκετό χρόνο για τον εαυτό σας και ανησυχείτε ότι εάν ο σύντροφός σας γνωρίζει πόσο τον αγαπάτε, θα αρχίσει να καταλαμβάνει όλο και περισσότερο από τον χρόνο μόνος που χρειάζεστε τόσο πολύ.

    Όπως πολλοί άλλοι τομείς στη ζωή, οι σχέσεις είναι μια πράξη εξισορρόπησης. Εάν ο χρόνος για τον εαυτό σας είναι κάτι που χρειάζεστε, μην φοβάστε να το πείτε αυτό. Ένας στοργικός και κατανοητός σύντροφος θα καταλάβει εύκολα.

    Αν το πρώτο πράγμα που είδες είναι το πρόσωπο με τα κλειστά μάτια

    Αν είδατε πρώτα το πρόσωπο με κλειστά μάτια όταν κοιτάξατε αυτήν την εικόνα, ο κρυφός φόβος σας για να δείξετε τις αδυναμίες σας στην αγάπη είναι ότι η καρδιά σας θα σπάσει για πάντα.

    Λατρεύεις την ιδέα του να ερωτεύεσαι και όταν πέφτεις, πέφτεις με απόλυτη εγκατάλειψη. Τούτου λεχθέντος, συχνά φοβάστε να αφήσετε τον εαυτό σας να το κάνει αυτό, γιατί τι γίνεται αν η καρδιά σας σπάσει στη διαδικασία;

    Αυτό είναι το ρίσκο που πρέπει να αναλάβουμε όλοι αν θέλουμε να βρούμε μια αληθινή και διαρκή αγάπη. Μια σπασμένη καρδιά είναι μια τρομακτική εμπειρία, αλλά πολύ χειρότερη είναι να αποκόψεις τον εαυτό σου από την πιθανότητα να βρεις ποτέ την αληθινή αγάπη.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ