Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Θα αργήσει η δεύτερη “Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα”

    Θα αργήσει η δεύτερη "Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα"

    Κατά τα τέλη του 2023 με αρχές του 2024 ίσως φτάσει στις οθόνες μας η δεύτερη σεζόν του “Interview With the Vampire”.

    Για τα ‘απογοητευτικά’ νέα μάς προϊδέασε ο παραγωγός της σειράς, Adam O’Byrne, ο οποίος μιλώντας στο Canadian Press (μέσω Toronto Star), είπε ότι τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2023 στην Πράγα και άρα ο νέος κύκλος επεισοδίων δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος τον Οκτώβριο (τον μήνα που έκανε πρεμιέρα η πρώτη σεζόν).

    Τα νέα επεισόδια θα εξιστορούν το δεύτερο μισό του πρώτου βιβλίου και θα εισάγουν νέους χαρακτήρες – ήδη γνωστούς στους αναγνώστες, όπως τον Santiago “που είναι λίγο εγκληματίας” και την Madeline, τη σύντροφο της Claudia. “Η σχέση της με την Claudia θα είναι κατάλληλα περίπλοκη με έναν τρόπο που είναι μια πραγματικά ενδιαφέρουσα σχέση στο βιβλίο. Έχουμε μερικά ωραία πράγματα που πιστεύω ότι θα ανεβάσουν τον χαρακτήρα της Madeline και θα την κάνουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δεδομένου της περιόδου που κοιτάμε”, είπε ο O’Byrne.

    Το “Interview With the Vampire” ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν πριν από την πρεμιέρα της πρώτης τον Οκτώβριο που μας πέρασε και λέγεται ότι θα είναι πιο πιστή στα μυθιστορήματα της Anne Rice.

    Η επίσημη σύνοψη της σειράς λέει τα εξής: “Βασισμένο στο επαναστατικό γοτθικό μυθιστόρημα της Anne Rice, το ‘Interview with the Vampire’ ακολουθεί την επική ιστορία αγάπης, αίματος και τους κινδύνους της αθανασίας των Louis de Pointe du Lac (Jacob Anderson), Lestat de Lioncourt (Sam Reid) και Claudia (Bailey Bass), όπως ειπώθηκε από τον δημοσιογράφο Daniel Molloy (Eric Bogosian). Ενοχλημένος από τους περιορισμούς της ζωής ως μαύρος άνδρας στην Νέα Ορλεάνη του 1900, ο Louis το βρίσκει αδύνατο να αντισταθεί από την άσωτη προσφορά του Lestat για την απόλυτη δραπέτευση: να γίνει ο βαμπιρικός του σύντροφος. Αλλά οι μεθυστικές νέες δυνάμεις του Louis έρχονται με ένα βίαιο τίμημα και την εισαγωγή του νέου νεοσσού του Lestat, το παιδί βαμπίρ Claudia, η οποία τους θέτει σύντομα σε ένα μακρύ μονοπάτι εκδίκησης και εξιλέωσης που διαρκεί δεκαετίες”.

    Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Kalyne Coleman ως Grace, Christian Robinson ως Levi, Assad Zaman ως Rashid, Chris Stack ως Tom Anderson, Kalyne Coleman ως Grace De Pointe Du Lac και Rachel Alana Handler ως Peg Leg Doris. Σεναριογράφος, showrunner και εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Rolin Jones, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι και οι Mark Johnson, Christopher Rice (γιος της εκλιπούσας συγγραφέως) και Alan Taylor, με τον τελευταίο να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη για τα δύο πρώτα από τα οχτώ επεισόδια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Νοέμβριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ