Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
More

  Θα στολίσουν όλοι εν μέσω καλοκαιρίας – Χαμηλότερες οι τιμές στα στολίδια σε σχέση με πέρσι

  Μπορεί το θερμόμετρο δείχνει 25 βαθμούς κελσίου, η αγορά χριστουγεννιάτικων ειδών έχει αρχίσει να ζεσταίνεται ανεβαίνει με τους καταναλωτές να έχουν ξεχυθεί για την πρώτες τους αγορές.

  Mπαίνοντας στα μαγαζιά με εποχικά είδη τους καταναλωτές περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Καθώς αποτελούν τα μοναδικά σημεία πώλησης που οι τιμές στα προϊόντα πέφτουν αντί να ανεβαίνουν.

  Πιο φτηνά φέτος γιατί το κόστος στις μεταφορικές πέρσι ήταν αρκετά υψηλό

  Έως και 25% χαμηλότερες είναι οι τιμές συγκριτικά με πέρσι λένε οι καταστηματάρχες με τα στολίδια και τις χριστουγεννιάτικες μπάλες να προσφέρονται για όλα τα βαλάντια. Χαρακτηριστικό είναι πως ιδιοκτήτης επιχείρησης με εποχιακά είδη δήλωσε: «Ναι, βέβαια πιο φτηνά γιατί οι μεταφορικές πέρσι ήταν στον Θεό».

  «Πρέπει να στολίσουμε να αλλάξουμε τη διάθεση. Γύρω στα 500 ευρώ», τονίζει χαρακτηριστικά μία καταναλώτρια.

  Καρυοθραύστης στα 13 ευρώ, λαμπάκια από 7 ευρώ έως 75 ευρώ τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να φέρουν ένδειξη ασφαλείας, Χριστουγεννιάτικες μπάλες από 1,80 έως και 10 ευρώ, είναι μερικές από τις επιλογές που έχουν στα χέρια τους οι καταναλωτές.

  Τα προϊόντα που είναι φθηνότερα από πέρσι

  Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος δείχνει στην κάμερα του Mega χριστουγεννιάτικα δέντρα, των οποίων οι τιμές είναι χαμηλότερες από πέρσι όπως λέει.

  Άλλες κυρίες κοιτούν πιο οικονομικές λύσεις, όπως κλαδιά και διακοσμητικά πουλιά με τους πωλητές να προσπαθούν να πουλήσουν Χριστουγεννιάτικα δέντρα με θερμοκρασίες άνοιξης.

  «Κοντομάνικο δίπλα στα δέντρα. Οξύμωρο αλλά τι να κάνουμε», «2,10 168 ευρώ. Χιονισμένο 2,10 205 ευρώ. Πιο οικονομικό 155 ευρώ», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι καταναλωτές που βγήκαν στην αγορά για να προμηθευτούν τα εποχιακά τους είδη.

  Σε άλλο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη το δέντρο ύψους 2,10 στοιχίζει 265 ευρώ. Και το 2,40 στα 365 ευρώ. Αντίστοιχες τιμές έχουν και τα χιονισμένα.

  Οι καταναλωτές κάνουν ήδη έρευνα αγοράς με το τεχνητό δέντρο ύψους 2.40 να κυμαίνεται από 180 έως 350 ευρώ.

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ