Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024
More

    The Agency: Ο Richard Gere εντάσσεται στο cast της νέας σειράς και παραγωγής George Clooney

    Ο Richard Gere εντάσσεται σε πολλούς άλλους μεγάλους αστέρες που πρωταγωνιστούν στο πολιτικό θρίλερ του Showtime, “The Agency“. H επιλογή αυτή σηματοδοτεί τον πρώτο μεγάλο ρόλο του 74χρονου ηθοποιού από τα “Chicago” και “Pretty Woman” σε τηλεοπτική σειρά.

    Ο Gere θα παίξει τον Bosko, επικεφαλής του σταθμού του Λονδίνου με ένδοξο παρελθόν μετά από οκταετή θητεία ως μυστικός πράκτορας, εντασσόμενος στους προαναγγελθέντες αστέρες Michael Fassbender και Jeffrey Wright.

    The Agency: Ο Richard Gere εντάσσεται στο cast της νέας σειράς και παραγωγής George Clooney

    Ο Richard Gere είναι μοναδικός στο είδος του, αγαπημένος από γενιές θαυμαστών σε όλο τον κόσμο για την εξαιρετική του ικανότητα να δίνει βάθος και αυθεντικότητα σε κάθε ρόλο που παίζει,” δήλωσε ο Chris McCarthy, Πρόεδρος/Διευθύνων Σύμβουλος του Paramount Global και Showtime & MTV Entertainment Studios.

    Το “The Agency” είναι μια νέα προσέγγιση στο κριτικά αναγνωρισμένο γαλλικό δράμα “Le Bureau”. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή “Το ολοκαίνουργιο πολιτικό θρίλερ ακολουθεί τον Martian (Fassbender), έναν μυστικό πράκτορα της CIA, που διατάσσεται να εγκαταλείψει τη μυστική του ζωή και να επιστρέψει στο σταθμό του Λονδίνου. Όταν η αγάπη που άφησε πίσω επανεμφανίζεται, η ρομαντική φλόγα ξαναζωντανεύει. Η καριέρα του, η πραγματική του ταυτότητα και η αποστολή του έρχονται αντιμέτωπα με την καρδιά του, βυθίζοντάς τους σε ένα θανάσιμο παιχνίδι διεθνούς ίντριγκας και κατασκοπείας.”

    The Agency: Ο Richard Gere εντάσσεται στο cast της νέας σειράς και παραγωγής George Clooney

    Ο Gere είναι εδώ και πολλά χρόνια ακτιβιστής και ηθοποιός, και τα προσεχή του έργα περιλαμβάνουν το “Oh, Canada” του σκηνοθέτη Paul Schrader, μαζί με τους Jacob Elordi και Uma Thurman. Θα πρωταγωνιστήσει επίσης μαζί με τη Diane Keaton και την Blake Lively στο “The Making Of”.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ