Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024
More

    The Associate: Tom Hardy, Helen Mirren και Pierce Brosnan σε συζητήσεις για την νέα σειρά του Paramount+ και σκηνοθεσίας Guy Ritchie

    Ο Tom Hardy, η Helen Mirren και ο Pierce Brosnan είναι πλέον συνδεδεμένοι με τη σειρά «The Associate», καθώς το βρετανικό τρίο βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά του Paramount+, που δημιουργούν ο Guy Ritchie και ο Ronan Bennett.

    The Associate: Tom Hardy, Helen Mirren και Pierce Brosnan σε συζητήσεις για την νέα σειρά του Paramount+ και σκηνοθεσίας Guy Ritchie
    John Phillips/Getty Images for Universal Pictures | Cindy Ord/Getty Images | Leon Bennett/Getty Images

    Αρχικά, το έργο αναπτύχθηκε με τον τίτλο «The Donovans», ως ένα spin-off της αμερικανικής σειράς «Ray Donovan» του Showtime, η οποία είχε τον Liev Schreiber στον πρωταγωνιστικό ρόλο για επτά σεζόν και μια ταινία. Ωστόσο, η ιδέα αναδιαμορφώθηκε σε μια ανεξάρτητη σειρά χωρίς σύνδεση με το συγκεκριμένο franchise.

    Η ωριαία γκανγκστερική σειρά προέρχεται από το Showtime, τα MTV Studios και τα 101 Studios. Ο Bennett έχει αναλάβει πλήρως το σενάριο, ενώ ο Ritchie θα σκηνοθετήσει. Και οι δύο είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί, μαζί με τους David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin και Ivan Atkinson.

    Ο Bennett είναι δημιουργός της βρετανικής σειράς εγκλήματος «Top Boy» και έχει γράψει μυθιστορήματα όπως «The Catastrophist» και «Havoc, in Its Third Year».

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ