Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    The bachelor: Η Μαρίνα Λικμέτα με μαγιό φωνάζει Μύκονοοοοος

    The bachelor: Η Μαρίνα Λικμέτα με μαγιό φωνάζει Μύκονοοοοος
    Ταλαντούχα, χαρισματική και με μία αξιοθαύμαστη ομορφιά, η Μαρίνα Λικμέτα είναι μια γυναίκα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Μοντέλο από την κούνια, η Μαρίνα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι show “The Bachelor” της τηλεόρασης του Alpha.

    Από τότε, η καριέρα της στο μοντέλινγκ απογειώθηκε, ενώ το πρόσωπό της εμφανίστηκε πολλές φορές σε διαφημίσεις και περιοδικά. Εντούτοις, η Μαρίνα κατάφερε να διατηρήσει την ταπεινότητα και τη φυσικότητά της, δύο από τα χαρακτηριστικά που έκαναν το κοινό να την αγαπήσει.

    Με την άφιξη του καλοκαιριού, η Μαρίνα Λικμέτα έχει ξεκινήσει ήδη τις διακοπές της και φυσικά, ο προορισμός είναι η Μύκονος, το αγαπημένο της νησί. Κάθε καλοκαίρι απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και τα ξεχωριστά τοπία του “νησιού των ανέμων”, ποστάροντας φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα.

    Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μπορεί κανείς να δει στιγμές από τις διακοπές της, με εντυπωσιακά μαγιό και θέα τις μαγευτικές ομορφιές της Μυκόνου. Η Μαρίνα δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή, αφήνοντας τους θαυμαστές της να παρακολουθούν το ξέγνοιαστο καλοκαίρι της.

    Oι φωτογραφίες της Μαρίνας από τη Μύκονο αποτελούν μια όμορφη πρόσκληση για όλους μας να απολαύσουμε τις ομορφιές της Ελλάδας.

    The bachelor: Η Μαρίνα Λικμέτα με μαγιό φωνάζει Μύκονοοοοος

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX