Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
More

    The Chase: Το μεγαλύτερο αρνητικό σερί στο τηλεπαιχνίδι

    Η Μαρία Μπεκατώρου προσπάθησε να αποφορτίσει τον παίκτη, μετά το τέλος των λάθος απαντήσεων, στο The Chase. Το άγχος έπαιξε καταλυτικό ρόλο, όπως φάνηκε.

    Ο παίκτης αγχώθηκε στο The Chase και οι λάθος απαντήσεις, διαδέχονταν η μία την άλλη. Η Μαρία Μπεκατώρου προσπάθησε να τον εμψυχώσει πριν βρεθεί απέναντι στη «μυστηριώδη γυναίκα με τα μαύρα» αλλά δεν τα κατάφερε.

    Ο λόγος για τον Χρήστο ο οποίος βρέθηκε αρχικά απέναντι από τη Μαρία Μπεκατώρου έχοντας ένα σερί από 6 λανθασμένες απαντήσεις. Ο 49χρονος μπήκε στην καταδίωξη τελικά με 1.200 ευρώ, τα οποία όμως δεν κατάφερε να διεκδικήσει με αξιώσεις, μιας και απαντήσε λάθος και στις τρεις ερωτήσεις που του έγιναν.

    «Χρήστο μου, είμαστε εντάξει. Στην αρχή ζορίστηκες λιγάκι, η αλήθεια είναι αυτή, το κατάλαβα. Όμως συγκέντρωσες 1.200 ευρώ», του είπε η Μαρία Μπεκατώρου προσπαθώντας να τον χαλαρώσει, λίγο πριν βρεθεί απέναντι στον Chaser.

    Ωστόσο, η κακή πορεία του 49χρονου Χρήστου συνεχίστηκε και στη διαδικασία της καταδίωξης, όπου απάντησε λάθος και στις τρεις ερωτήσεις που του έγιναν, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί πολύ γρήγορα από το παιχνίδι.

    Πρόκειται για το μεγαλύτερο αρνητικό σερί παίκτη στο The Chase που συνεχίζεται για ακόμα μια χρονιά στο Mega.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ