Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    The Dark Tower: Ο Mike Flanagan επιβεβαιώνει τα σχέδιά του για σειρά και ταινία για το franchise

    Οι σταθεροί αναγνώστες του Stephen King έχουν δελεαστεί στο παρελθόν με την ιδέα μιας μεγαλειώδους live-action προσαρμογής του The Dark Tower. Πριν από χρόνια, ο Ron Howard και η Universal Pictures είχαν φιλόδοξα σχέδια να μετατρέψουν τη σειρά βιβλίων σε μια τηλεοπτική σειρά και κινηματογραφικό franchise, που θα εναλλασσόταν μεταξύ κινηματογράφου και τηλεοπτικών οθονών. Αυτό δεν έγινε ποτέ και η κινηματογραφική προσαρμογή του 2017 του The Dark Tower ήρθε και πέρασε, ενώ τα σχέδια για μια σειρά στο Amazon ματαιώθηκαν επίσης. Τώρα, τα δικαιώματα του μνημειώδους έργου του King βρίσκονται στα χέρια του Mike Flanagan, του αγαπημένου σκηνοθέτη του είδους, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι στοχεύει ψηλά.

    The Dark Tower: Ο Mike Flanagan επιβεβαιώνει τα σχέδιά του για σειρά και ταινία για το franchise

    Σε μια νέα συνέντευξη με το The Hollywood Reporter, ο Flanagan αποκάλυψε ότι έχει μεγάλα σχέδια για τη δική του εκδοχή του The Dark Tower. Όταν τον ρώτησαν αν το όραμά του για την προσαρμογή είναι τηλεοπτική σειρά ή ταινία, ο Flanagan απάντησε: «Αυτό το πράγμα είναι σαν να ξεκινάς ένα δεξαμενόπλοιο. Αλλά το δουλεύουμε. Πρώτα καθυστέρησε λόγω της μετακίνησής μου από το Netflix στο Amazon και ξανά λόγω των απεργιών. Προχωράει, και είμαστε πιο κοντά από ποτέ. Βλέπω τμήματα της ιστορίας να γίνονται ταινίες, αλλά η κύρια ιστορία θα είναι μια συνεχιζόμενη σειρά.»

    The Dark Tower: Όσα γνωρίζουμε έως τώρα για την νέα σειρά από τον Mike Flanagan

    Για τους θαυμαστές της σειράς του Stephen King, αυτό φαίνεται να είναι ένα σχέδιο που αξίζει το The Dark Tower. Αποτελούμενο από συνολικά οκτώ βιβλία (το όγδοο κυκλοφόρησε πολύ μετά την ολοκλήρωση της σειράς και τοποθετείται χρονικά στη μέση της), η κύρια ιστορία του The Dark Tower μπορεί σίγουρα να υποστηρίξει μια τηλεοπτική σειρά από μόνη της. Αλλά ποια στοιχεία θα έπρεπε να γίνουν ταινίες; Είναι πιθανό ότι τα γεγονότα του The Dark Tower IV: Wizard and Glass, που είναι κυρίως ένα πρίκουελ για τα νεανικά χρόνια του Ρόλαντ, του Πιστολέρο, θα μπορούσαν να γίνουν αυτόνομη ταινία. Το όγδοο βιβλίο, The Wind Through the Keyhole, θα μπορούσε επίσης να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, καθώς και αυτό τοποθετείται στο παρελθόν.

    The Dark Tower: Ο Mike Flanagan επιβεβαιώνει τα σχέδιά του για σειρά και ταινία για το franchise

    Μένει να δούμε πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η εκδοχή του Flanagan για το The Dark Tower, αλλά ο σκηνοθέτης υπαινίχθηκε ότι προχωράει περισσότερο από όσο μπορεί να περιμένουν οι θαυμαστές. Το πρόβλημα, φυσικά, είναι το πολυάσχολο πρόγραμμά του. Ο Flanagan έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της επόμενης ταινίας στο franchise του The Exorcist, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026, και στην ίδια συνέντευξη στο THR, ο Flanagan αποκάλυψε ότι η πρώτη του τηλεοπτική σειρά για το Prime Video είναι επίσης σε εξέλιξη. Το πού θα ταιριάξει το The Dark Tower σε αυτά τα σχέδια είναι ασαφές.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ