Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
More

    The Institute: Οι παραγωγοί του “FROM” ετοιμάζουν νέα σειρά βασισμένη σε βιβλίο του Stephen King

    Η υπηρεσία streaming MGM+ που ανήκει στην Amazon ανακοίνωσε την παραγγελία σειράς για το πολυαναμενόμενο πρότζεκτ “The Institute” από τον εκτελεστικό παραγωγό και σκηνοθέτη Jack Bender (Lost, FROM της MGM+) και τον εκτελεστικό παραγωγό και σεναριογράφο Benjamin Cavell (Justified, The Stand), οι οποίοι θα προσαρμόσουν το best-seller μυθιστόρημα του Stephen King σε μια σειρά οκτώ επεισοδίων για τα MGM+ Studios. Ο Ben Barnes, γνωστός για τους ρόλους του σε σειρές όπως το “Shadow and Bone“, “Westworld” και “Marvel’s The Punisher” και η βραβευμένη με Emmy Mary-Louise Parker (Weeds, Mr. Mercedes) θα πρωταγωνιστήσουν στην παραγωγή που θα γυριστεί στη Νέα Σκωτία και θα ξεκινήσει αργότερα φέτος.

    The Institute: Οι παραγωγοί του “FROM” ετοιμάζουν νέα σειρά βασισμένη σε βιβλίο του Stephen King

    «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε ξανά με τον Stephen King και το “The Institute”, βασισμένο στο μυθιστόρημά του που έλαβε θερμή κριτική, είναι μια συναρπαστική προσθήκη στη λίστα των αυθεντικών σειρών της MGM+», δήλωσε ο Michael Wright, επικεφαλής της MGM+. «Δεν υπάρχει δημιουργική ομάδα που θα εμπιστευόμουν περισσότερο για να ζωντανέψει αυτό το βιβλίο από τους Jack και Ben, των οποίων η δημιουργική όραση και η αγάπη για τη φωνή του King θα φέρουν αυτή την ιστορία στη ζωή, με τον συναρπαστικό, κινηματογραφικό και θρίλερ τρόπο που οι θεατές της MGM+ αναμένουν.»

    The Institute: Οι παραγωγοί του “FROM” ετοιμάζουν νέα σειρά βασισμένη σε βιβλίο του Stephen King

    Η σύνοψη αναφέρει: «Όταν ο 12χρονος ιδιοφυής Luke Ellis απαγάγεται, ξυπνά στο Ινστιτούτο, μια εγκατάσταση γεμάτη παιδιά που έφτασαν εκεί με τον ίδιο τρόπο και έχουν όλα ασυνήθιστες ικανότητες. Σε μια κοντινή πόλη, ένας πρώην αστυνομικός, ο Tim Jamieson (Barnes), που στοιχειώνεται από το παρελθόν του, έχει έρθει να ξεκινήσει μια νέα ζωή, αλλά η ειρήνη και η ησυχία δεν θα διαρκέσουν, καθώς οι ιστορίες του και του Luke είναι προορισμένες να συγκρουστούν.» Ο Jamieson είναι ένας απογοητευμένος πρώην αστυνομικός που πιάνει δουλειά ως νυχτοφύλακας σε μια μικρή πόλη, μακριά από τον κόσμο, μέχρι που όλη αυτή η νέα κατάσταση με την εξαφάνιση του Luke τον αναζωπυρώνει και του δίνει κάτι για να πιστέψει ξανά, ενώ η κ. Sigsby (Parker) είναι η γοητευτική αλλά σιδερένια διευθύντρια του Ινστιτούτου και μια πραγματική πιστή στην φρικτή αποστολή του. Είναι βέβαιη ότι η ιστορία θα την θεωρήσει ηρωίδα για το εγχείρημά της.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ