Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021
More

  The Irregulars: Τελικά ακυρώθηκε από το Netflix

  spot_img

  Μπορεί η τηλεοπτική σειρά The Irregulars να είχε ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν – όπως μετάδιδαν τα ξένα μέσα ενημέρωσης – πριν καν ξεκινήσει η πρώτη, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει πλέον, αφού σήμερα ανακοινώθηκε ότι τελικά ακυρώθηκε από το Netflix.

  Το Irregulars μας μετέφερε στο Λονδίνο του 19ου αιώνα, όπου οι Άτακτοι, μια παρέα ασυμβίβαστων που δεν χωράνε πουθενά, προσπαθούν να διαλευκάνουν μεταφυσικά εγκλήματα για λογαριασμό του Δρα Γουάτσον και του ασύλληπτου συνεργάτη του, Σέρλοκ Χολμς.

  To σενάριο ανήκε στον Tom Bidwell, ο οποίος είχε δηλώσει στο BBC: «Ο Sherlock Holmes στα βιβλία του Conan Doyle όντως είχε μια ομάδα παιδιών του δρόμου που τα χρησιμοποιούσε για να μαζεύει στοιχεία.

  Η σειρά που φτιάχνουμε βλέπει τα πράγματα από την εξής σκοπιά: μήπως ο Holmes ήταν απλώς ένας άντρας εθισμένος στα ναρκωτικά και τα μυστήρια τα έλυναν τα παιδιά; Είναι το project των ονείρων μου και το έχω στο μυαλό μου πάνω από 10 χρόνια. Το Netflix είναι απίστευτα υποστηρικτικό και μας επιτρέπει να είμαστε πολύ φιλόδοξοι στον τρόπο που λέμε τις ιστορίες μας».

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

   

  Δείτε Επίσης