Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    The Last Kingdom | Το Netflix έδωσε το πράσινο φως για τα γυρίσματα της 4ης σεζόν!

    The Last Kingdom | Το Netflix έδωσε το πράσινο φως για τα γυρίσματα της 4ης σεζόν!


    Το Netflix έδωσε το έναυσμα για την έναρξη των διαδικασιών παραγωγής για τον 4ο κύκλο του ιστορικού δράματος The Last Kingdom της δημιουργού Martha Hillier το οποίο βασίζεται στην best-seller σειρά μυθιστορημάτων “The Saxon Stories” του Bernard Cornwell.

    Εν προκειμένω, ο πρωταγωνιστής του σόου, Alexander Dreymon επιστρέφει στον ρόλο του ‘Uhtred’, με την νεοαφιχθείσα στο cast, Stefanie Martini (Doctor Thorne, Prime Suspect 1973) η οποία θα υποδυθεί την ‘Eadith’, την καινούργια ερωτική κατάκτηση του ‘Aethelred’ (Toby Regbo), και ο Jamie Blackley (The Halcyon, If I Stay) επανέρχεται ως το δεξί χέρι του ‘Aethelred’.

    Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις του 3ου κεφαλαίου της εν λόγω τηλεοπτικής μυθοπλασίας το μέλλον για τις συμμαχίες που έχουν διαμορφωθεί ως τώρα κρίνεται αβέβαιο και τα πρώτα σημάδια κατάρρευσης κάνουν πλέον την εμφάνισή τους. Ο ‘Uhtred’ πιστεύει ότι πλέον οι συγκυρίες τον ευνοούν στο να προκαλέσει ανοιχτά τον θείο του, ‘Aelfric’ (Joseph Millson) και να διεκδικήσει όλα όσα δικαιωματικά του ανήκουν, συμπεριλαμβανομένου και του οίκου του, Bebbanburg. Ωστόσο, τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα απ’ όσο φαντάζεται, αφού η μοίρα του είναι στενά συνδεδεμένη με το όραμα του ‘Alfred’ (David Dawson) για ένα ενωμένο βασίλειο, ενώ τα αισθήματά του για την ‘Aethelflaed’ (Millie Brady) θολώνουν την κρίση του για τις σοβαρές αποφάσεις που καλείται να λάβει.

    Όσον αφορά το εν λόγω project της Carnival Films θα ξαναδούμε τους γνώριμους χαρακτήρες που ερμηνεύουν οι: Ian Hart (Father Beocca), Toby Regbo (Aethelred), Emily Cox (Brida), Timothy Innes (Kind Edward), Eliza Butterworth (Aelswith), Mark Rowley (Finan), Magnus Bruun (Cnut) και ο Jeppe Beck Laursen (Haesten).

    Η 4η σεζόν του The Last Kingdom θα κάνει ποδαρικό στο Netflix μέσα στο 2020 με δέκα καινούργια επεισόδια και αξίζει να σημειωθεί ότι θα οριστούν διαφορετικές ημερομηνίες κατά τις οποίες θα είναι διαθέσιμα σε περιοχές όπως η Αφρική, το Βέλγιο, η Ελλάδα, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Κίνα, η Μέση Ανατολή, η Ολλανδία, η Πολωνία και οι Σκανδιναβικές χώρες.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ