Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    “The Last Witch Hunter” τιτλοφορείται η νέα ταινία του Vin Diesel

    witch-hunter-636x395

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#515151″ arrow=”yes” align=”left”]Δείτε το trailer[/quote]

    Οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Vin Diesel από την διάσημη σειρά ταινιών “Fast and Furious”, ωστόσο η γκάμα του ηθοποιού, εκτείνεται με μια σειρά πρωταγωνιστικών ρόλων, από sci-fi adventures, μέχρι και κωμωδίες όπως το “The Pacifier” ή ακόμα και με ρόλους σαν αυτόν στο “Guardians of the Galaxy”.

    Τώρα όπως φαίνεται, θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε στην επερχόμενη ταινία φαντασίας,“The Last Witch Hunter”. Το πρώτο trailer της ταινίας είναι διαθέσιμο, και αν και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμα για το νέο αυτό φιλμ, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Diesel μάλλον θα επαναλάβει έναν ακόμα bad-ass χαρακτήρα.

    [ad id=”6783″]

    Τα σκηνοθετικά ηνία της ταινίας, έχει αναλάβει ο Breck Eisner (The Crazies) ενώ το σενάριο της ταινίας υπογράφει οι Melisa Wallack (Dallas Buyers Club, Meet Bill) και Cory Goodman (Priest). Στην ταινία ο Vin Diesel, υποδύεται τον Kaulder, έναν αθάνατο Witch Hunter, ο οποίος αναγκάζεται να συνεργαστεί με μια Μάγισσα (Rose Leslie), προκειμένου να δώσει τέλος στις συναθροίσεις μαγισσών της Νέας Υόρκης, οι οποίες ετοιμάζονται να εξαπολύσουν μια φοβερή πληγή για την ανθρωπότητα. Στο πλευρό του Diesel, βρίσκονται επίσης οι Elijah Wood και Michael Caine, με την Lionsgate να σκοπεύει να προβάλει την ταινία στους κινηματογράφους, αυτό το φθινόπωρο στις 23 Οκτωβρίου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ