Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Προς τον Mandalore οδεύουν οι Din Djarin και Grogu στο trailer της τρίτης σεζόν

    To νεότερο trailer από την τρίτη σεζόν του “The Mandalorian” παρουσιάζει τους Din Djarin και Grogu να οδεύουν προς τον Mandalore.

    To βίντεο παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα ράγκμπι NFL Wild Card ανάμεσα στους Ντάλας Καουμπόις και Τάμπα Μπέι Μπακανίρς. Σε αυτό βλέπουμε γνωστούς εξωγήινους και ντρόιντ, πολλές μάχες και τον Grogu να χρησιμοποιεί την Force.

    Δείτε το παρακάτω:

    Προς τον Mandalore οδεύουν οι Din Djarin και Grogu στο trailer της τρίτης σεζόν

    Δείτε τo “The Mandalorian” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Το trailer ξεκινά με τον Din Djarin να παίρνει την απόφαση να πάει στον Mandalore για να ξεπλύνει τη ντροπή που έφερε στην Armorer και την Tribe με την απόφασή του να βγάλει το κράνος του. Εξωγήινοι, όπως οι Kowakian Monkey-Lizard (Salacious B. Crumb!) και Anzellans, και ντρόιντς, όπως Astromechs και B-1s, κάνουν επίσης την εμφάνισή τους. Σε περίπτωση που δεν θυμάστε ποιος είναι ο Anzellan, να πούμε ότι ο χαρακτήρας ανήκει στο ίδιο είδος με τον Babu Frik του “The Rise of Skywalker” (2019). Επιπλέον, βλέπουμε τον συγκυβερνήτη του σκάφους του Djarin, ο οποίος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο R5-D4, το ίδιο ντρόιντ που αγόρασε ο Owen Lars από τους Jawas στο “New Hope” (1977 ) πριν από τον R2-D2. Τέλος, βλέπουμε πολλούς Mandalorians, καθώς και ένα flashback που φέρει το Order 66 και μια ομάδα από Jedi να ετοιμάζεται να τα βάλει με μια επερχόμενη απειλή.

    Αν και φέρει πολλά teases για τα επερχόμενα γεγονότα, μια χαρακτήρας που λείπει από το βίντεο είναι η Bo-Katan, η οποία πλέον νιώθει να απειλείται από τον Djarin τώρα που κατέχει το Darksaber.

    Παράλληλα, κυκλοφόρησε και η αφίσα της νέας σεζόν, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

    Προς τον Mandalore οδεύουν οι Din Djarin και Grogu στο trailer της τρίτης σεζόν
    Αφίσα της τρίτης σεζόν του “The Mandalorian” (μέσω Disney+)

    Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Τα ταξίδια του Mandalorian στο γαλαξία του Star Wars συνεχίζουν. Ο άλλοτε μοναχικός κυνηγός επικηρυγμένων, Din Djarin, έχει επανενωθεί με τον Grogu . Στο μεταξύ, η New Republic αγωνίζεται να οδηγήσει το γαλαξία μακριά από τη σκοτεινή ιστορία του. Ο Mandalorianθα συναντηθεί με παλιούς συμμάχους και θα κάνει νέους εχθρούς, καθώς εκείνος και ο Grogu συνεχίζουν, μαζί, το ταξίδι τους”.

    Πέρα από τον Grogu και τον Pedro Pascal ως Din Djarin, άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Carl Weathers ως Greef Karga, Giancarlo Esposito ως Moff Gideon, Katee Sackhoff ως Bo-Katan Kryze, Emily Swallow ως “The Armorer”, Omid Abtahi ως Dr. Pershing και Amy Sedaris ως Peli Motto, ενώ νέες εισαγωγές είναι αυτές των Christopher Lloyd και Tim Meadows σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους.

    Τα οχτώ επεισόδια της νέας σεζόν θα σκηνοθετηθούν από τους Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey και Bryce Dallas Howard. Δημιουργός, showrunner και σεναριογράφος είναι ο Jon Favreau, ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός με τους Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Famuyiwa.

    H τρίτη σεζόν του “The Mandalorian”, μια από τις πιο hot σειρές που θα βγουν σε συνδρομητική το 2023, θα κάνει την πρεμιέρα της την 1η Μαρτίου.

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ