Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    The Talamasca: Βρέθηκε ο πρωταγωνιστής για την τρίτη σειρά στο “Anne Rice Immortal Universe”

    Η τρίτη σειρά του Immortal Universe της AMC, βασισμένη στα έργα της Anne Rice, βρήκε τον πρωταγωνιστή της., καθώς ανακοινώθηκε ότι ο Nicholas Denton θα αναλάβει τον ρόλο του Guy Anatole στη σειρά The Talamasca. Η σειρά εγκρίθηκε τον Ιούνιο με παραγγελία έξι επεισοδίων, τα οποία αναμένεται να προβληθούν στο δίκτυο το 2025. Τα γυρίσματα της σειράς The Talamasca θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα στο Μάντσεστερ.

    The Talamasca: Βρέθηκε ο πρωταγωνιστής για την τρίτη σειρά στο “Anne Rice Immortal Universe”

    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο χαρακτήρας του Denton, Guy Anatole, είναι “ευφυής, γοητευτικός και οξυδερκής εξωτερικά, αλλά πάντα ήξερε ότι το μυαλό του λειτουργεί λίγο διαφορετικά. Λίγο πριν αποφοιτήσει από τη νομική σχολή, τον πλησιάζει ένας εκπρόσωπος της Talamasca, ενός μυστικού οργανισμού που παρακολουθεί και προστατεύει την ανθρωπότητα από τον υπερφυσικό κόσμο. Όταν ο Guy μαθαίνει ότι η Talamasca τον παρακολουθεί από την παιδική του ηλικία, βυθίζεται σε έναν κόσμο μυστικών πρακτόρων και αθάνατων όντων, που μέχρι τώρα διατηρούσαν μια εύθραυστη ισορροπία με τον θνητό κόσμο. Όμως, για να διατηρηθεί αυτή η ισορροπία και για να επιβιώσει ο Guy, θα πρέπει να αγκαλιάσει τα σκοτεινά μυστικά του αληθινού και μοναδικού εαυτού του.”

    The Talamasca: Βρέθηκε ο πρωταγωνιστής για την τρίτη σειρά στο “Anne Rice Immortal Universe”

    Ο Denton είναι γνωστός για τις εμφανίσεις του στις σειρές Dangerous Liaisons του Starz, καθώς και στις Glitch, Utopia και My Life is Murder. Σχετικά με το The Talamasca, οι John Lee Hancock και Mark Lafferty θα αναλάβουν ως εκτελεστικοί παραγωγοί και συνδημιουργοί της σειράς, με τον Hancock να σκηνοθετεί. Ο Mark Jonson θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός.

    Mayfair Witches – Review 1ης season: To “Immortal Universe” συνεχίζεται πολύ θετικά (χωρίς spoilers)

    “Αυτή είναι μια ιστορία που αναπτύσσουμε και θέλαμε να διηγηθούμε από τα πρώτα στάδια αυτού του franchise, επικεντρωμένη σε μια συναρπαστική και ενδιαφέρουσα μυστική κοινωνία που έχει ήδη εμφανιστεί στις δύο υπάρχουσες σειρές μας, βασισμένες στα έργα της Anne Rice, την Talamasca”, δήλωσε ο Dan McDermott, πρόεδρος της AMC Studios. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε ένα τόσο υψηλό επίπεδο ταλέντου, όπως εκπροσωπείται εδώ από τον John Lee Hancock και τον Mark Lafferty, και φυσικά συνεργαζόμενοι στενά με τον παραγωγό Mark Johnson, ο οποίος είναι ο δημιουργικός ηγέτης του Anne Rice Immortal Universe.”

    Interview With The Vampire: Ο απόλυτος τηλεοπτικός επαναπροσδιορισμός των βρικολάκων- Review 1ης σεζόν (Χωρίς Spoilers)

    Οι πρώτες δύο σειρές από το “Anne Rice Immortal Universe” είναι διαθέσιμες στην χώρα μας στην COSMOTE TV.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ