Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η μαθήτρια μουσικού λυκείου Μαρία Σακελλάρη κέρδισε στο talent show

    H 16χρονη με το αλά γκαρσόν μαλλί Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη κέρδισε στο μουσικό τάλεντ σόου του Σκάι «The Voice» και προκάλεσε ντελίριο στη σκηνή!

    Αυλαία έριξε το «Voice» το βράδυ του Σαββάτου (11/3), με τη Φαίη Σκορδά να παρουσιάζει τον μεγάλο τελικό του μουσικού τάλεντ σόου του Σκάι. Επτά διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Σάκη Ρουβά, τη Ελενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη ανέβηκαν στη σκηνή να διεκδικήσουν τη μεγάλη νίκη.

    Ολοι και όλες έδωσαν εκ νέου τον καλύτερό τους εαυτό, με αποκλειστικό στόχο να κερδίσουν τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και να κατακτήσουν το όνειρό τους. Την πρόκριση στη δεύτερη φάση του μεγάλου τελικού πήραν ο Μωυσής Παπαμωυσέως και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

    thevoice

    Στην τρίτη και τελευταία φάση του μουσικού τάλεντ σόου, όμως, οι τέσσερις υποψήφιοι θα έπρεπε να γίνουν δύο και να βρεθούν ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στη μεγάλη νίκη. Και αυτοί ήταν η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού. Νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Μαρία Σακελλάρη, που δεν μπορούσε με τίποτα να το πιστέψει. Η Μαρία αναδείχθηκε η κορυφαία φωνή της Ελλάδας για αυτή τη χρονιά και υπέγραψε ένα χρυσό συμβόλαιο με τη Minos EMI, a Universal Music Company.

    Η Μαρία Σακελλάρη είναι μόλις 16 ετών, μαθήτρια μουσικού λυκείου και έχει τη δική της μπάντα. Από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή του «Voice» ξεχώρισε. Να σημειωθεί ότι ερμηνεύοντας το «I’d rather go blind» μάγεψε αρχικά τους τέσσερις coaches, με αποτέλεσμα να γυρίσουν όλες οι καρέκλες και να αρχίσει το… παιχνίδι της διεκδίκησης.

    kentriki thevoice

    Η διεκδίκηση ήταν σκληρή και ο Πάνος Μουζουράκης ήταν αυτός που την κέρδισε και εν τέλει δικαιώθηκε! Η αγάπη της για το τραγούδι αποδεικνύεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, καθώς στις περισσότερες από αυτές βρίσκεται σε κάποια μουσική σκηνή, ερμηνεύοντας τα αγαπημένα της τραγούδια.

    Το «J2US»… έφαγε την σκόνη του

    Η 7η σεζόν του «The Voice of Greece» στον Σκάι έριξε αυλαία, με τον τελικό να βρίσκεται στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσής του, με ποσοστό 13,8% στο δυναμικό κοινό (18-54) και 16,9% στο γενικό σύνολο του κοινού. Ετσι, για τελευταία φορά φέτος διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με φόντο την τηλεθέαση, το «The Voice» και το «J2US» το βράδυ του Σαββάτου. Τα δύο βραδινά shows έπαιξαν απέναντι σχεδόν σε όλη τη διάρκειά τους και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

    Ο μεγάλος τελικός του μουσικού talent show του Σκάι σημείωσε υψηλότερα νούμερα από το «J2US», παίρνοντας έτσι τη νίκη στη μεταξύ τους «μονομαχία» για την τηλεθέαση. Το show του Alpha «J2US» άγγιξε το 12,9% στο γενικό και το 12% στο δυναμικό κοινό.

    Οσον αφορά τα υπόλοιπα προγράμματα που έπαιξαν στην prime time, στο γενικό σύνολο ο «Εκατομμυριούχος» στον ΑΝΤ1 σημείωσε μέσο όρο 16,6%, το «Βραχιόλι της φωτιάς» στην ΕΡΤ1 9,1%, το «Family Game» στον ΑΝΤ1 7,4%, το «Ο,τι αγαπώ» στο Open 5,6%, η «Αυλή των χρωμάτων» στην ΕΡΤ2 5,6% και το «Κόκκινο ποτάμι» στο Open 4,8%.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ