Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Θέλξη: Τίτλοι τέλους στον γάμο της με τον Παύλο Γιαβή

    Η τραγουδίστρια, Θέλξη και ο επιχειρηματίας, Παύλος Γιαβής δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την κρίση στην σχέση τους και πλέον αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

    Της Κορύνας Μανταγάρη – ΠΗΓΗ: Realnews

    Έπειτα από ένα διάστημα κατά το οποίο η Θέλξη και ο Παύλος Γιαβής αντιμετώπισαν μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους, οι δυο τους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Πηγές από τον καλλιτεχνικό χώρο αναφέρουν, πως αν και το ζευγάρι έδωσε χρόνο και προσπάθησε να την ξεπεράσει, δεν έγινε εφικτό και το διαζύγιο είναι μονόδρομος.

    Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πριν από 10 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Νεφέλη και την Ίριδα. Ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας ήταν οι αιτίες που οδήγησαν τη Θέλξη στην απόφαση να απόσχει από τα νυχτερινά σχήματα για αρκετά χρόνια, αφού ήθελε να αφοσιωθεί στα παιδιά της και στον σύζυγό της.

    Το φθινόπωρο του 2023, 10 περίπου χρόνια αργότερα, η λαϊκή τραγουδίστρια, που είχε αφήσει το στίγμα της στις πίστες επέστρεψε στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη. Τότε είχε επισημάνει σε δηλώσεις της πως οι κόρες της παραμένουν η προτεραιότητά της. «Η αποχή αυτή ήταν υπέροχη και την επέλεξα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου, που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Μου είχε λείψει πολύ η δουλειά μου, αλλά δεν μπορώ να τη συγκρίνω με τη μητρότητα. Έπρεπε να συμβούν με αυτή τη σειρά, τώρα νιώθω έτοιμη να επανέλθω στο τραγούδι», είχε πει χαρακτηριστικά.

    Η επιστροφή της συζητήθηκε, αφού η Θέλξη με τη φωνή της και την αστείρευτη ενέργειά της ξανακερδίζει το χαμένο έδαφος. Το καλοκαίρι κυκλοφόρησε από την Panik Platinum μία από τις μεγάλες επιτυχίες της, που το 2006 ήταν το απόλυτο hit, το «Έχεις τα μάτια που λατρεύω», μια εντυπωσιακή συνεργασία με τον Ayman. Πρόκειται για μια φρέσκια εκδοχή της επιτυχίας που έγραψαν οι Tamer Hosny και Δήμος Μυλωνάς, με τους Teo Tzimas και Paris Kalpos να κάνουν την παραγωγή της επανεκτέλεσης και τον Αλεξ Κωνσταντινίδη τη σκηνοθεσία του βιντεοκλίπ.

    Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews

    Θέλξη: Τίτλοι τέλους στον γάμο της με τον Παύλο Γιαβή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ