Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Θεματικές συνδέσεις με το “Hawkeye” θα έχει το “The Marvels”

    Θεματικές συνδέσεις με το "Hawkeye" θα έχει το "The Marvels"

    Το “The Marvels” και το “Hawkeye” έχουν κάτι κοινό: Βλέπουμε νεαρές κοπέλες να γνωρίζουν τα είδωλά τους και να μαθαίνουν ότι – παρά τις στολές και τις κουλ κινήσεις – στην πραγματικότητα είναι άνθρωποι με συναισθήματα και βεβαρημένα παρελθόν.

    “Η μικρή Ms. Marvel έχει αυτήν την ιδανική γνώμη για την Carol Danvers, και να την βλέπουμε απέριττη και την Ms. Marvel να γνωρίζει την ηρωίδα, όπως είναι πραγματικά, είναι μια ενδιαφέρουσα αποδόμηση που μας ζεσταίνει τις καρδιές”, είπε η Mary Livanos, παραγωγός της ταινίας (μέσω The Direct και Total Film). “Όλοι τείνουμε να πέφτουμε στις ίδιες παγίδες ότι έχουμε να κάνουμε με τον θαυμασμό των ηρώων. Νομίζεις ότι οι ήρωες μπορούν να διορθώσουν κάθε πρόβλημα. Αλλά σε αυτήν την ταινία, εξετάζουμε το πως μερικές φορές οι αποφάσεις που παίρνεις σε μια προσπάθεια να κάνεις τα πράγματα καλύτερα μπορούν να τα κάνουν χειρότερα, και έχουν μια κατρακύλα που σε βγάζει εκτός ελέγχου”.

    “Οπότε, ενώ βλέπουμε την Carol Danvers να παλεύει με το τι έχουν γίνει οι πράξεις της, το βλέπουμε την διαδικασία και μέσα από τα μάτια της Ms. Marvel”, συνέχισε. “Ζούμε την συγχώρεση μέσα από τα μάτια ενός άλλου ατόμου. Αυτό μπορεί να είναι απελευθερωτικό για το άτομο που δεν μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό του”.

    H ταινία θα είναι συνέχεια των γεγονότων που είδαμε στο “Ms. Marvel” με την Kamala Khan/Ms. Marvel (Iman Vellani) και την Carol Danvers/Captain Marvel (Brie Larson) να έχουν αλλάξει σώματα. Στην περιπέτεια μπλέκεται και η Monica Rambeau (Teyonah Parris) του “WandaVision”, η οποία φέρει παρόμοιες δυνάμεις με τις άλλες ηρωίδες. Διαβάστε το πώς συνδέονται οι τρεις τους εδώ.

    Η Zawe Ashton θα παίξει την αντίπαλο της ταινίας, ενώ άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι και οι Park Seo-joon, Saagar Shaikh, Zenobia Shroff και Mohan Kapur. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Nia DaCosta (Candyman) και η Megan McDonnell (WandaVision) έγραψε την ιστορία που θα λαμβάνει χώρα στη μοντέρνα εποχή, έναντι του “Captain Marvel” (2019) που διαδραματιζόταν τη δεκαετία του ’90.

    Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την Monica Rambeau, το review του “Ms. Marvel”, τις αλλαγές στις δυνάμεις της ηρωίδας, τη σύνδεσή της με το “Spider-Man: No Way Home” (2021) και τις εξηγήσεις των showrunners για το σοκαριστικό φινάλε. Τέλος, δείτε όλους τους μεταλλαγμένους του MCU (μέχρι στιγμής) και μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ