Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Θεωρίες συνωμοσίας για τη σχέση της Τέιλορ Σουίφτ με τον Travis Kelce

    Η σχέση της Τέιλορ Σουίφτ με τον Travis Kelce βρίσκεται στο επίκεντρο από τη στιγμή που έγινε γνωστή, με το λαμπερό ζευγάρι να αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα.

    Ένα viral βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok έχει μπει στο μικροσκόπιο, καθώς ορισμένοι ισχυρίζονται ότι ο Travis Kelce ψιθυρίζει κάτι στην Τέιλορ Σουίφτ τη στιγμή που μια κάμερα ετοιμάζεται να τους καταγράψει καθώς γιόρταζαν τη νίκη των Kansas City Chiefs στο Super Bowl.

    Ενώ πολλοί θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ είναι πεπεισμένοι ότι η αγάπη μεταξύ του Travis Kelce και της Τέιλορ Σουίφτ είναι πραγματική, υπάρχουν ορισμένοι που κατηγορούν το ζευγάρι πως προσποιείται τη σχέση για να προωθήσουν τα συμφέροντά τους. Και μάλιστα χρησιμοποίησαν το παρακάτω βίντεο ως επιχείρημα για τους ισχυρισμούς τους.

    Το επίμαχο βίντεο με Τέιλορ Σουίφτ και Travis Kelce

    Στο σύντομο κλιπ που έχει πάνω από 14 εκατομμύρια προβολές φαίνεται το ζευγάρι να περνάει καλά, να τραγουδά και να χορεύει ενώ βρίσκεται σε νυχτερινό κέντρο του Λας Βέγκας.

    Ο λογαριασμός στο TikTok «swiftieblues», σύμφωνα με τη Marca, διευκρίνησε πως δεν δημιούργησε το βίντεο, ότι μόνο το αναδημοσίευσε και ζήτησε από τους χρήστες να αναλύσουν προσεκτικά τις εικόνες χωρίς να δώσουν προσοχή στους υπότιτλους και να πουν τη γνώμη τους για αυτό.

    Οι απόψεις διίστανται με ορισμένους να πείθονται πως το ειδύλλιό τους είναι μια σχέση δημοσίων σχέσεων και άλλους να είναι ενθουσιασμένοι με τη σχέση βλέποντας την αγάπη να πλανάται στον αέρα.

    Από τότε που έγινε γνωστή η σχέση τους, ο Travis Kelce και η Τέιλορ Σουίφτ πρωταγωνιστούν στα πρωτοσέλιδα όταν η τραγουδίστρια δίνει το παρών σε αγώνες του ή όταν ο αθλητής πηγαίνει να την θαυμάσει στη σκηνή.

    @swiftieblues 😎🔎 watch it again without reading the subtitles, and tell me ur thoughts below ⬇️ #taylorsversion #taylorswifterastour #taylorswiftlive #taylorswift #taylorswiftsongs #theerastour #traviskelce #taylorswifttraviskelce #taylorswiftconcert #taylorswiftmidnights #theerastourtaylorswift #superbowl #superbowlsundayvegas #gta #football ♬ TEXAS HOLD ‘EM – Beyoncé

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ