Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
More

    Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε ο 72χρονος που κατηγορήθηκε για ασέλγεια στα εγγόνια του

    Ηλικιωμένος άνδρας στην Θεσσαλονίκη που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια σε βάρος των ανήλικων εγγονών του, αθωώθηκε έπειτα από σχετική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

    «Με κατηγόρησε η νύφη μου, του γιου μου γυναίκα. Ήθελε συνέχεια να φεύγει από το σπίτι, έλεγε στον πατέρα της ψέματα. Έκανε εννέα χρόνια στην Αθήνα. Ο γιος μου δούλευε και έφευγε από το σπίτι. Αναγκαστικά έφερνε τα παιδάκια στο σπίτι και τα κοιτούσαμε η γιαγιά κι εγώ. Έχουμε κι ένα ανάπηρο κοριτσάκι στο σπίτι μας, καθόμασταν όλοι μαζί!», αναφέρει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR ο 72χρονος.

    Σημειώνεται πως πολύ πριν από την κατηγορία εναντίον του 72χρονου, είχε δοθεί με δικαστική εντολή η επιμέλεια όλων των εγγονών εξολοκλήρου στους παππούδες.

    Αρκετό διάστημα μετά την άδικη, όπως φαίνεται, προφυλάκιση του ηλικιωμένου το ένα εγγόνι είπε στη γιαγιά του πως θέλει να μοιραστεί μαζί της κάτι καθώς δεν αντέχει να σηκώνει πλέον το βάρος του μυστικού, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος παππούς στο STAR.

    Στη συνέχεια σύμφωνα πάλι με τον ίδιο, ο δικηγόρος του (κος Καραγιαννίδης) επικοινώνησε με τον εγγονό του, στον οποίο ο νεαρός ομολόγησε πως “αυτά μας έλεγε η μαμά να τα πούμε”.

    Ο 72χρονος δήλωσε πως έμεινε άδικα οκτώ  μήνες στη φυλακή, όπου σύμφωνα με τον ίδιο δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του από συγκρατούμενούς του.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ