Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Θεσσαλονίκη: «Όλοι στον αγώνα» – Στους δρόμους οι διαδηλωτές με πανό και συνθήματα στο πλαίσιο της ΔΕΘ

    Εκατοντάδες διαδηλωτές έχουν βγει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα του Σαββάτου (07/09), για το μεγάλο συλλαλητήριο σωματείων στο πλαίσιο των εγκαινίων της 88ης ΔΕΘ.

    Εργαζόμενοι, μέλη σωματείων και φορέων, φοιτητές, συνταξιούχοι και απλοί πολίτες ζητούν από την κυβέρνηση να δώσει λύσεις στα αιτήματά τους, με κυριότερα τις αυξήσεις στους μισθούς και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

    Η πορεία ξεκίνησε έπειτα από προσυγκέντρωση στην πλατεία της ΧΑΝΘ και κινείται επι της Τσιμισκή με κατεύθυνση προς δυτικά.

    Στην κεφαλή της πορείας είναι το μπλοκ της μοτοπορείας των διανομέων και δεύτερο το μπλοκ μέλη της παλαιστινιακής κοινότητας με μια μεγάλη σημαία.

    Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του Thesstoday:

    Θεσσαλονίκη: «Όλοι στον αγώνα» – Στους δρόμους οι διαδηλωτές με πανό και συνθήματα στο πλαίσιο της ΔΕΘ Θεσσαλονίκη: «Όλοι στον αγώνα» – Στους δρόμους οι διαδηλωτές με πανό και συνθήματα στο πλαίσιο της ΔΕΘ Θεσσαλονίκη: «Όλοι στον αγώνα» – Στους δρόμους οι διαδηλωτές με πανό και συνθήματα στο πλαίσιο της ΔΕΘ Θεσσαλονίκη: «Όλοι στον αγώνα» – Στους δρόμους οι διαδηλωτές με πανό και συνθήματα στο πλαίσιο της ΔΕΘ Θεσσαλονίκη: «Όλοι στον αγώνα» – Στους δρόμους οι διαδηλωτές με πανό και συνθήματα στο πλαίσιο της ΔΕΘ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ