Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Θεσσαλονίκη: Πάνω από 1.000 πρόστιμα της Τροχαίας σε δύο μέρες

    Συνολικά 1.003 πρόστιμα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας επέβαλε η Τροχαία σε οδηγούς στη Θεσσαλονίκης μόλις σε ένα διήμερο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της υπηρεσίας.

    Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων (πεζών και οχημάτων), στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, συγκροτεί συνεργεία τροχονομικών ελέγχων και πραγματοποιεί στοχευμένες αστυνομικές δράσεις σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

    Στο πλαίσιο αυτό, κατά το διήμερο 26 και 27 Ιανουαρίου 2024, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους σε οχήματα σε κεντρικές οδούς της πόλης και βεβαίωσαν συνολικά (1.003) παραβάσεις, ως εξής:

    Στους παραβάτες οδηγούς επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές ποινές, ενώ παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Νομού.

    Στους παραβάτες οδηγούς επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές ποινές, ενώ παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Νομού.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ