Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου, 2025
More

    Θεσσαλονίκη: Πέταξαν καρέκλα σε περιπολικό όταν αστυνομικοί πήγαν να ελέγξουν καταγγελία για κόντρες

    Πέντε άτομα κατηγορούνται ότι πέταξαν ξύλινη καρέκλα από ταράτσα τριώροφης οικοδομής σε περιπολικό, όταν αστυνομικοί πήγαν να ελέγξουν καταγγελία για αυτοσχέδιους αγώνες στη Θεσσαλονίκη.

    Το περιστατικό, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνέβη τον Ιούνιο του 2023 στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, και από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τώρα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Πρόκειται για άτομα ηλικίας 17 έως 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

    Κατά την ίδια ανακοίνωση, ένας εξ αυτών, την ίδια μέρα που έγινε το παραπάνω περιστατικό, επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα, αγνόησε σήμα αστυνομικών να σταματήσει και διέφυγε εγκαταλείποντας το δίκυκλο σε παραλιακή περιοχή της Νέας Μηχανιώνας.

    Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ