Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
More

    Θεσσαλονίκη: Σε δύο χειρουργεία υποβλήθηκε ο 14χρονος που έκανε παρκούρ και έπεσε από ταράτσα

    Σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις υποβλήθηκε ο 14χρονος που έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ενώ έκανε παρκούρ.

    Η πρώτη επέμβαση, σύμφωνα με το thestival.gr, αφορούσε αιμάτωμα στο κεφάλι και ο ανήλικος μαθητής ανταποκρίθηκε καλά. Στη συνέχεια, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 14χρονος υπεβλήθη σε ορθοπεδική επέμβαση.

    Ο 14χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στην εντατική.

    Το χρονικό του ατυχήματος

    Σύμφωνα με την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το παιδί μαζί με άλλους 10 περίπου φίλους του ανέβηκαν σε μια οικοδομή που είναι υπό κατασκευή 15-20 χρόνια. Τότε, προσπάθησε να πηδήξει σε μια άλλη ταράτσα, αλλά προσγειώθηκε με τα πόδια σε ένα τζάμι το οποίο έσπασε και στη συνέχεια βρέθηκε στο κενό του φωταγωγού.

    Κάτοικος της περιοχής και ειδικότερα ένοικος της διπλανής πολυκατοικίας μίλησε στην κάμερα του MEGA όπου ανέφερε πως: «το παιδί ανέβηκε στη διπλανή οικοδομή. Συνηθίζουν να ανεβαίνουν τα παιδιά από δίπλα, επειδή είναι γιαπί. Ανέβηκε στην ταράτσα και πήδηξε στη δική μας».

    «Σε ένα σημείο η ταράτσα η δίκη μας έχει γυαλί, φωταγωγό και έτσι όπως πήδηξε με φόρα από τη διπλανή ταράτσα στη δική μας, έσπασε το τζάμι και έπεσε κάτω στο φωταγωγό, στο ισόγειο», πρόσθεσε η γυναίκα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ