Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Θετικός στον κορονοϊό ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ

    Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ, ο Ντουέιν Τζόνσον. Επιπλέον, με Covid-19 διαγνώστηκε η σύζυγός του αλλά και οι δύο κόρες τους, ηλικίας δύο και τεσσάρων ετών.

    Μεταξύ άλλων σε ανάρτηση που έκανε στα social media o ηθοποιός έγραψε:

    «Ήθελα να σας δώσω μια μικρή χρήσιμη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στην ζωή μου τις τελευταίες δυόμισι με τρεις εβδομάδες: Η σύζυγός μου Λόρεν και τα δύο κοριτσάκια μου κι εγώ, όλοι βρεθήκαμε θετικοί στον κορονοϊό… Θα μπορούσα να σας πω ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που υπομείναμε ως οικογένεια, αλλά και εγώ προσωπικά. Κι έχω περάσει πολλές δυσκολίες στην ζωή μου στο παρελθόν. Το να βρίσκεσαι όμως θετικός στον κορονοϊό είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το να ξεπερνάς μερικούς δυσάρεστους τραυματισμούς ή να σπας μέρη του σώματός σου, κάτι που μου έχει συμβεί μερικές φορές… Αλλά με χαρά θέλω να σας πω πως είμαστε όλοι καλά τώρα. Έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, είμαστε στην άλλη πλευρά. Δεν μπορούμε να κολλήσουμε πλέον άλλους και δόξα τω Θεώ, είμαστε υγιείς… Φορέστε την μάσκα σας. Είναι γεγονός και είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνουμε…».

    Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ο Ντουέιν Τζόνσον, παρέμεινε και φέτος στην πρώτη θέση των πιο καλοπληρωμένων ηθοποιών, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Τζόνσον κέρδισε 87,5 εκατομμύρια δολάρια από την 1η Ιουνίου του 2019 μέχρι την 1η Ιουνίου 2020. Στα χρήματα αυτά περιλαμβάνεται και η αμοιβή που του έδωσε το Netflix, ύψους 23,5 εκατομμυρίων δολαρίων, για να πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ Red Notice.

    Θετικός στον κορονοϊό ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ