Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    They’ll be back! Τον Ιούνιο ξεκινούν τα γυρίσματα του νέου «Terminator»

    They'll be back! Τον Ιούνιο ξεκινούν τα γυρίσματα του νέου «Terminator»

    They’ll be back! Τον Ιούνιο ξεκινούν τα γυρίσματα του νέου «Terminator»

    Με τα «Avatar» να περιμένουν υπομονετικά εδώ και χρόνια στην ουρά, ο Τζέιμς Κάμερον είχε μιλήσει για το ενδιαφέρον του να επιστρέψει στο franchise του «Terminator» που δημιούργησε τρεις δεκαετίες πριν, στο ρόλο του παραγωγού. Με δεδομένη τη συνεργασία με τον σκηνοθέτη Τιμ Μίλερ (του «Deadpool») αλλά και το γεγονός πως ο Κάμερον ξαναπαίρνει τα δικαιώματα της σειράς το 2019 φαίνεται πως το franchise που έμοιαζε να αργοπεθαίνει έχει ζωή ακόμη. Και πως να μην έχει, όταν εξεσφαλίστηκαν οι συμμετοχές σε αυτό των 2 βασικών star του, του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και της Λίντα Χάμιλτον.

    Ο πρώτος είχε αποκαλύψει από τον περασμένο Μάιο την εμπλοκή του με το νέο φιλμ, λέγοντας στο ScreenDaily: «Επιστρέφει. Προχωράει μπροστά και (ο Κάμερον) έχει κάποιες καλές ιδέες για το πώς να συνεχίσει με το franchise. Θα είμαι στην ταινία». Τα νεότερα ήρθαν λίγους μήνες μετά, σε μια 3D προβολή του «Terminator 2» στο Λος Άντζελες, όπου οι Κάμερον και Μίλερ αποκάλυψαν στον πρόλογό τους ότι συμφώνησαν με τη Λίντα Χάμιλτον για τη συμμετοχή της στην ταινία. Εκείνο το διάστημα ο Κάμερον πήγαινε συχνά κόντρα στο ρεύμα του μαζικού εκθειασμού της «Wonder Woman», λέγοντας πως είναι ένα βήμα πίσω για τις γυναίκες action heroes, και σε αυτή τη λογική σκέφτηκε να επαναφέρει τη Χάμιλτον, θέλοντας να δείξει πως είναι να κάνεις ένα βήμα μπροστά. Συγκεκριμένα ανέφερε στο κοινό πως βλέπουμε συνέχεια action ταινίες με πρωταγωνιστές 50χρονους ή 60χρονους, όμως είναι ακόμη απαγορευτικό να πρωταγωνιστούν γυναίκες αντίστοιχων ηλικιών.

    Χθες, ο Σβαρτζενέγκερ επανήλθε με περισσότερες λεπτομέρειες, επιβεβαιώνοντας πάλι τα περί νέου φιλμ, με την πληροφορία πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο ως τον Οκτώβριο, με σκηνοθέτη τον Μίλερ και τον Κάμερον να επιβλέπει την όλη παραγωγή. Σκοπός των Κάμερον και Μίλερ είναι η νέα ταινία να αποτελεί τη συνέχεια του «Terminator 2», αγνοώντας εντελώς τις 3 ταινίες που έγιναν μετά.

    Αν και το fracnhise έχει δώσε κάκιστες ταινίες τα τελευταία χρόνια, η επιστροφή του Κάμερον στο saga του «Εξολοθρευτή» είναι καλή είδηση. Όσο ο Τζέιμς Κάμερον βρισκόταν στο τιμόνι της σειράς ταινιών «Terminator», δεν απέφερε μόνο αμέτρητα κέρδη στους παραγωγούς της, αλλά κατάφερε, ειδικά με την δεύτερη ταινία το 1990, να την κατατάξει σε ένα από τα must τους είδους. Από τότε, υπήρξαν τρεις ακόμη συνέχειες, με τελευταία το «Terminator Genisys» το 2015, ικανή να καταστρέψει την όποια ελπίδα για αναβίωση του franchise.

    Για την ιστορία, ο Κάμερον είχε πουλήσει τα δικαιώματα του «Εξολοθρευτή» στην μετέπειτα σύζυγό του, Γκέιλ Αν Χερντ για ένα δολάριο το 1984, με την προϋπόθεση πως θα σκηνοθετούσε την ταινία αυτός, κάτι που όντως έγινε. Αυτή η «συμφωνία» τελειώνει το 2019, κάτι που ελπίζουμε να βγει τελικά σε καλό για το ταλαιπωρημένο αυτό franchise που κάποτε ήταν σημείο αναφοράς για την επιστημονική φαντασία.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ