Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
More

  Θήκη για πέος από την Αφρική στα χέρια του Έλληνα εκτιμητή Θάνου Λούδου

  Ο Θάνος Λούδος είναι ο νεότερος δημοπράτης στην Ελλάδα και έμπορος έργων τέχνης, διοργανώνει εκθέσεις σύγχρονης τέχνης, δημοπρασίες έργων τέχνης, αντικών, κοσμημάτων, ρολογιών, φιλελληνικών, ιστορικών και designer αντικειμένων.

  Στο ελληνικό κοινό ευρέως γνωστός από τις εκτιμήσεις του στο Cash or Trash ενώ επιμελήθηκε και τα εγκαίνια της έκθεσης της Χριστιάνας Μπέτα.

  Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star για το πιο περίεργο αντικείμενο που του έχουν ζητήσει να εκτιμήσει και η απάντησή του μας κούφανε.

  «Το πιο τρελό αντικείμενο που μου έχουν στείλει είναι ένα αφρικανικό κάλυμμα για το ανδρικό μόριο. Αλήθεια. Και λέω: ρε παιδιά, πού θα το πουλήσουμε; Κι όμως, για τα πάντα υπάρχει αγορά», δήλωσε με χιούμορ ο Θάνος Λούδος.

  Επίσης, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην ίδια εκπομπή και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το αντικείμενο.

  «Το αντικείμενο αυτό είναι ένα κάλυμμα, το φορούσαν είτε στην Αφρική είτε στην Παπούα – Νέα Γουϊνέα, που ήρθε από μία συλλογή στον οίκο δημοπρασιών για να το εκτιμήσουμε. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία είναι πλεγμένο, στο τελείωμα πάνω έχει κάποια δόντια και πίσω έχει δύο κλωστές, που τις χρησιμοποιούσαν για να το δέσουν», περιέγραψε.

  «Εάν έχετε δει και ταινίες, τότε δεν φορούσαν ρούχα σε διάφορες φυλές και κάπως έπρεπε να καλύψουν ορισμένα σημεία», συμπλήρωσε στον αέρα ο Θάνος Λούδος.

  Κλείνοντας, εκτίμησε το συγκεκριμένο ιδιαίτερο αντικείμενο στα 300 ευρώ.

  Δείτε το απόσπασμα

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ