Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
More

    Θρίλερ με εγκαυματία που οδηγούσε στην εθνική οδό Λάρισας-Βόλου: «Βοήθεια με έκαψαν, με έκαψαν»

    Θρίλερ με εγκαυματία που οδηγούσε στην εθνική οδό Λάρισας-Βόλου: «Βοήθεια με έκαψαν, με έκαψαν»

    Ο άνδρας διακομίστηκε από το Νοσοκομείο Βόλου σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης φέροντας βαρύτατα εγκαύματα, ενώ η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη

    Σοκ προκαλεί το πρωτόγνωρο περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου στον παράδρομο της εθνικής οδού Βόλου–Λάρισας στο ύψος του Βελεστίνου, με έναν άνδρα να βγαίνει από το αυτοκίνητό του γυμνός, φέροντας εγκαύματα σε όλο του το κορμί, ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια.

    Ο άνδρας κατευθυνόταν από τη Λάρισα προς τον Βόλο και οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα κορνάροντας, θέλοντας πιθανά να φτάσει γρήγορα στο νοσοκομείο. Όταν αισθάνθηκε ότι δεν αντέχει άλλο να οδηγεί, κατέβηκε από το όχημα και ζήτησε βοήθεια. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Βόλου και το απόγευμα διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο thenewspaper.gr για την τρομερή εμπειρία που βίωσε.

    «Είδα ένα όχημα να έρχεται από πίσω μου. Μου έκλεισε τον δρόμο και σταμάτησε μπροστά από το αυτοκίνητό μου. Κατέβηκε ένας άνδρας γύρω στα 40, γυμνός. Φορούσε μόνο τα παπούτσια του. Φώναζε σε εμάς που σταματήσαμε για να βοηθήσουμε “βοήθεια, με έκαψαν, με έκαψαν, κάηκα”, ενώ ζητούσε επίμονα να του δώσουμε νερό. Δεν του δώσαμε επειδή δεν ξέραμε αν θα του κάνει κακό. Είχε τα χέρια του ανοιχτά γιατί πονούσε. Πονούσε πολύ. Είμαι σοκαρισμένη. Ένας κύριος που ακολουθούσε, μας είπε ότι τον είδε από τα ΣΕΑ Αερινού να κορνάρει και να τρέχει με υψηλή ταχύτητα. Πήρα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να έρθουν να τον σώσουν. Δεν έλεγε κάτι στους διασώστες. Μόνο ότι τον έκαψαν» ανέφερε η γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας.

    Ο άνδρας διακομίστηκε από το Νοσοκομείο Βόλου σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης φέροντας βαρύτατα εγκαύματα, ενώ η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη. Οι αστυνομικοί πάντως εκτιμούν, ότι ο άνδρας αυτοπυρπολήθηκε λίγα χιλιόμετρα πριν βγει στην έξοδο του Βελεστίνου και πριν σταματήσει τα οχήματα για να ζητήσει βοήθεια. Ειδικότερα, σε εσοχή σύντομης στάσης επί της ΠΑΘΕ στην περιοχή του Αερινού βρέθηκε ένα μπετόνι με βενζίνη, ενώ η απόδειξη αγοράς του την προηγούμενη μέρα από κατάστημα της Αθήνας εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του.

    Οι Αρχές εκτιμούν, ότι ο άνδρας πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα και για τον λόγο αυτό αυτοπυρπολήθηκε λίγη ώρα πριν κατέβει από το αμάξι του και ζητήσει από τους άλλους οδηγούς να τον σώσουν. Ο 40χρονος δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση, αλλά οι πρώτες κουβέντες που του πήραν οι αστυνομικοί, δεν είχαν ειρμό.

    εγκαύματα Βόλος



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ