Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Θυμάστε τη «Λιλή» από τη σειρά «Λίφτινγκ»; Τα παράτησε όλα και εξαφανίστηκε – Δείτε πως είναι σήμερα

    Η Φανή Σπανού έγινε ευρέως γνωστή από το ρόλο της «Λιλή» στη σειρά, «Λίφτινγκ» στον ANT1.

    Στην δημοφιλή σειρά, που προβλήθηκε πριν από 20 χρόνια Φανή Σπανού υποδυόταν τη νεαρή Λίλη με την οποία ο πρωταγωνιστής, Χάρης Ρώμας, προσπαθούσε να αποφύγει τον γάμο.

    Θυμηθείτε την «Λίλη»… εν δράσει

    @fanispanou #λιφτιγκ #harisromas #φανησπανου #fanispanou ##tvseries #tv #ant1tv #tvcomedy #fypシ #foryou #fy #foryoupage #fyp #fy #φοργιου #tiktok #❤️ ♬ πρωτότυπος ήχος – Φανή Σπανού

    «Την αγαπώ πολύ τη ‘Λίλη’ και γενικότερα θεωρώ ότι ήταν η σειρά που με έκανε αναγνωρίσιμη» δήλωσε η Φανή Σπανού σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes».

    «Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Χάρη. Είναι εξαιρετικός συνεργάτης. Πάντα θέλει να βγάζει το καλύτερο αποτέλεσμα. Βγαίναμε κιόλας μετά τα γυρίσματα. Είναι πολύ γενναιόδωρος», ανέφερε η Φανή Σπανού στη συνέντευξή της.

    Μάλιστα στον λογαριασμό TikTok που διατηρεί η ηθοποιός πριν από λίγο καιρό είχαν μοιραστεί και μια πρόσφατη συνάντησή τους.

    Δείτε πώς είναι σήμερα η «Λίλη» από το «Λίφτινγκ»

    @fanispanou Ειπαμε να θυμηθουμε τα παλια !#κουκλακι_ζωγραφιστο #μουλης #harisromas #fanispanou #φανησπανου #fypシ #fy #foryoupage #φοργιου #foryou #fyp #❤️ ♬ πρωτότυπος ήχος – Φανή Σπανού

    Εκτός από το «Λίφτινγκ» η ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε σειρές όπως οι: «Αθώος ή ένοχος: Το όνομά μου είναι Τζώνυ», «Μικρές αμαρτίες», «Το Καφέ της Χαράς», «Τρίχες», «Εντιμότατοι Κερατάδες», «7 θανάσιμες πεθερές».

    Στη συνέντευξή της στο «Καλοκαίρι #Yes» η ίδια αναφέρθηκε στην περίοδο που αποτραβήχτηκε από την τηλεόραση καθώς ήρθε στη ζωή της ο γιος της.

    «Ήρθε στη ζωή μου ο γιος μου και αποφάσισα να φύγω από την Αθήνα και να πάω στα Τρίκαλα. Εκτός από το ότι είμαι εγώ από τα Τρίκαλα, είναι και ο πατέρας του παιδιού μου, ο πρώην σύζυγός μου. Οπότε αποφάσισα τότε να τον ακολουθήσω» είπε.

    Παράλληλα, αποκάλυψε την επιθυμία της να επανέλθει στην τηλεόραση. «Θα ήθελα να παίξω και ιδιαίτερα σε κάποιες σειρές εποχής, αλλά μου λένε ότι δεν κάνω γιατί έχω πολύ ξανθό μαλλί», δήλωσε συγκεκριμένα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ