Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Θυμάστε την Πολυξένη του Alter; Τα παράτησε όλα και απομακρύνθηκε από τα φώτα – Δείτε πώς είναι σήμερα

    Η Πολυξένη Μπίφσα έγινε γνωστή τη δεκαετία του 2000 μέσα από τη συχνότητα του Alter, όπου με τις επιτυχίες κρατούσε συντροφιά στους τηλεθεατές σε κάθε διαφημιστικό διάλειμμα και ήταν ιδιαίτερη αγαπητή στο παιδικό κοινό.

    Η Πολυξένη  είναι μία από τις εφηβικές παρουσίες που συνδέθηκαν άρρηκτα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alter στις αρχές του 2000. Κάθε Σαββατοκύριακο νεαρά παιδιά άνοιγαν την τηλεόραση τα πρωινά και κινούνταν στους ρυθμούς της μουσικής της και όχι μόνο.

    Η νεαρή τότε τραγουδίστρια τότε, «έντυνε» με τη φωνή της αγαπημένες παιδικές τηλεοπτικές σειρές -με μεγαλύτερη επιτυχία της το soundtrack της «Πριγκίπισσας Σίσσυς»- και χάρισε στο κοινό πληθώρα βίντεο κλιπ των τραγουδιών που συμπεριλαμβάνονταν στον πρώτο της δίσκο, hits τα οποία συνόδευαν κάθε διαφημιστικό διάλειμμα του καναλιού.

    «Μήνυμα κρυφό», «Πάρτ’ τα», «Αχ φεγγαράκι μου» ήταν κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, που ξετρέλαναν μικρούς και μεγάλους.

    Λίγα χρόνια μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον σταθμό και συγκεκριμένα το 2009 πήρε μέρος στο «X- Factor», χωρίς ωστόσο να προχωρήσει πολύ.

    Πως είναι σήμερα η Πολυξένη του Alter;

    Τα τελευταία χρόνια η Πολυξένη έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ελάχιστα είναι γνωστά για την προσωπική της ζωή.

    Η ίδια διαθέτει προφίλ στο Facebook, ωστόσο λίγες φωτογραφίες της είναι δημόσιες.

    Όπως μπορείτε να δείτε, η Πολυξένη είναι σήμερα μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία έχει αλλάξει ελάχιστα από την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση. Θυμάστε την Πολυξένη του Alter; Τα παράτησε όλα και απομακρύνθηκε από τα φώτα - Δείτε πώς είναι σήμερα Θυμάστε την Πολυξένη του Alter; Τα παράτησε όλα και απομακρύνθηκε από τα φώτα - Δείτε πώς είναι σήμερα Θυμάστε την Πολυξένη του Alter; Τα παράτησε όλα και απομακρύνθηκε από τα φώτα - Δείτε πώς είναι σήμερα Θυμάστε την Πολυξένη του Alter; Τα παράτησε όλα και απομακρύνθηκε από τα φώτα - Δείτε πώς είναι σήμερα

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ