Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Θυμαστε τον Μάκη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; – Δείτε πως είναι σήμερα

    Το «Ευτυχισμένοι Μαζί» ήταν μια σειρά που έγραψε τη δική της ιστορία μέσα από το MEGA, αναδεικνύοντας χαρακτήρες, τους οποίους λατρέψαμε και συνεχίζουμε να αγαπάμε ακόμα και σήμερα.

    Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ακόμα και σήμερα, 14 χρόνια μετά, οι επαναλήψεις συγκεντρώνουν πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

    Ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς ήταν και ο «Μάκης Κοτσάμπασης», ο οποίος με τις ατάκες του μας κάνει να γελάμε με την ψυχή μας.

    Πώς είναι σήμερα, όμως, ο ηθοποιός Τάσος Γιαννόπουλος;

    Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Μάκη Κοτσάμπαση» είναι ο Τάσος Γιαννόπουλος, ο οποίος παραμένει μέχρι και σήμερα ενεργός.

    Εκτός από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», στην τηλεόραση τον έχουμε δει στις σειρές: «Λατρεμένοι μου Γείτονες», «Η Πολυκατοικία», «Κλινική Περίπτωση», «Το Αμάρτημα της Μητρός Μου», «Με τα παντελόνια κάτω», «Το σπίτι της Έμμας», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Μάνα Χ Ουρανού», «Οι Συμμαθητές», «Πέτα τη Φριτέζα», «Θα γίνει της Πολυκατοικίας», «Σε ξένα χέρια».

    Στο θέατρο έχει παίξει στις παραστάσεις: «Ήταν όλοι τους παιδιά μου», «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού», «Fool for love», «Η λοκαντιέρα», «Παντρολογήματα», «Ο αρχοντοχωριάτης», «Bam-Bam!», «Ανύπαρκτοι φίλοι», «Πλούτος», «Φαύστα», «Κακά τα ψέματα», «Φιλουμένα», «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», «Ράφτης κυριών», «Οι 12 ένορκοι».

    Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος δεν θα ήταν θετικός σε ένα remake της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί», παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με τα λεγόμενά του στον δρόμο τον φωνάζουν Μάκη Κοτσάμπαση. Θυμαστε τον Μάκη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; - Δείτε πως είναι σήμερα Θυμαστε τον Μάκη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; - Δείτε πως είναι σήμερα Θυμαστε τον Μάκη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; - Δείτε πως είναι σήμερα Θυμαστε τον Μάκη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; - Δείτε πως είναι σήμερα

    Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Τάσος Γιαννόπουλος είχε μιλήσει για την Μάκη στη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί».

    Μέσα από τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» γίνατε γνωστός στο ευρύ κοινό. Καταφέρατε να απεμπλακείτε από την εικόνα του Μάκη;

    Εγώ έχω απεμπλακεί από τον ρόλο, το κοινό όμως όχι. Ο κόσμος στον δρόμο ακόμη και σήμερα με αποκαλεί «Μάκη» και μάλιστα μου λένε και ατάκες από τη σειρά. Επίσης με θυμούνται και από τον ρόλο του Λίνου στη σειρά «Κλινική περίπτωση», στην οποία πάλι ήμουν με τον Γιάννη Μπέζο.

    Έχετε να θυμηθείτε κάποιο ευτράπελο;

    Όταν έπαιζα στο «Ευτυχισμένοι μαζί», τον πρώτο καιρό μάλιστα, όταν περπατούσα στον δρόμο ο κόσμος με κοιτούσε και γελούσε, και εγώ επειδή δεν το είχα συνηθίσει απορούσα κι έλεγα από μέσα μου γιατί γελάνε μόλις με βλέπουν. Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που με φωνάζουν για να με κεράσουν μια μπίρα, ενώ η πιο χαρακτηριστική ατάκα που χρησιμοποιούν όταν με βλέπουν είναι «Φώτη, πιάσε μια μπίρα».

    Θα ήσασταν θετικός σε ένα remake της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί»;

    Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω. Νομίζω πως όχι. Έχει χρόνια που σταμάτησε η σειρά και νομίζω ότι δεν θα προσέφερε κάτι μια επάνοδός της.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ