Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Θυμάστε τον Νότη Χριστοδούλου: Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο νικητής του Fame Story

    Ο Νότης Χριστοδούλου ήταν ο νικητής του πρώτου Fame Story το 2001. Έβγαλε τον πρώτο του δίσκο αλλά το όνειρο να γίνει τραγουδιστής μάλλον δεν κράτησε πολύ. Πώς είναι σήμερα και τι κάνει;

    Στη συνέχεια έκανε εκπομπή διακόσμησης και συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές με τελευταία το «Δέστε τους» του Νίκου Μουτσινά, από όπου δεν αποχώρησε και με τα καλύτερα αισθήματα για τους συνεργάτες του.

    Αφού έκανε, λοιπόν, την προσπάθεια του στην τηλεόραση έχει επιστρέψει στην παλιά του τέχνη, δηλαδή στο χώρο του design.

    Ο ίδιος νιώθει πλέον πολύ χαρούμενος που ασχολείται με το interion design και δεν βρίσκεται στην τηλεόραση και φαίνεται ότι αυτό τον κάνει χαρούμενο.

    Δείτε πώς είναι σήμερα

    Ο Νότης Χριστοδούλου, μιλώντας ένα χρόνο πριν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφέρθηκε στην αλλαγή που έφερε στη ζωή του η συμμετοχή του στο reality show του ΑΝΤ1 το μακρινό 2002, στο πέρασμά του από το τραγούδι αλλά και στην προσωπική του ζωή.

    «Όλοι στο Fame Story ξύπναγαν 8 το πρωί κι εγώ στις 3 το μεσημέρι, γιατί ήξερα τι να κάνω στο επεισόδιο για να παίξει. Από σκηνογράφος έγινα τραγουδιστής. Δεν ήξερα τίποτα από τραγούδι, ήξερα όμως πως να λανσάρω τον Νότη» είπε μεταξύ άλλων ο Νότης Χριστοδούλου στη συνέντευξή του. Θυμάστε τον Νότη Χριστοδούλου: Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο νικητής του Fame Story

    Ο ίδιος απέδωσε τη νίκη του στην ανάγκη του για επιβεβαίωση, ενώ εξήγησε ότι στο τραγούδι άντεξε 1,5 χρόνο.

    «Πρέπει να έκατσα στο τραγούδι 1,5 χρόνο. Δεν περνούσα καθόλου καλά και υπήρχαν πολλές αρνητικές κριτικές και για τις επιλογές μου και για τη φωνή μου. Δεν μου άρεσε. Μετά ασχολήθηκα με τον επάγγελμά μου, με το art and design και με τη σκηνογραφία» είπε ο Νότης Χριστοδούλου.

    Δείτε όσα είχε πει

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ