Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Θυμάστε τους Maneskin που… προκάλεσαν ντελίριο στη Eurovision πριν από δύο χρόνια; Αγνώριστος σήμερα ο γόης Damiano

    Oι Maneskin ήρθαν σαν σίφουνας το 2021 και μετά από μία διακοπή ενός χρόνου στη Eurovision, λόγω γενικών lockdown σε όλη την Ευρώπη, κατάφεραν να κερδίσουν τον μουσικό διαγωνισμό κατακτώντας τις καρδιές των φανς σχεδόν όλης την ηπείρου, με τον σκληρό ροκ ήχο τους και τις εκκεντρικές εμφανίσεις τους.

    Το συγκρότημα από την Ιταλία κέρδισε πανηγυρίζοντας έξαλλα και μεγάλο ποσοστό, ίσως το μεγαλύτερο, της επιτυχίας τους οφείλεται στον frontman της μπάντας, τον Ιταλό γόη Damiano David.

    Με τη φωνή του αλλά και με το look του, ο μελαχρινός Ιταλός τραγουδιστής έγινε ο αγαπημένος όλων των γυναικών τηλεθεατριών και δεν έχασε καθόλου σε κύρος ακόμα και όταν μπλέχτηκε, άθελά του, στο σκάνδαλο της βραδιάς του τελικού, όταν σε κάποια φάση της βαθμολόγησης το πλάνο τον έδειξε να σκύβει μπροστά από το τραπέζι και να μοιάζει ότι ρουφάει κάτι με τη μύτη του.

    Μετά από δύο χρόνια σχεδόν, ο νεαρός ροκάς με τα δερμάτινα, τα τατουάζ και το έντονο make up αποφάσισε να αλλάξει το κοντό του καρέ μελαχρινό μαλλί και να ξυρίσει τα μαλλιά του, βάφοντάς τα μάλιστα ξανθά.

    Το νέο του look έχει εντυπωσιάσει τους εκατομμύρια ακόλουθούς του και συνοδεύει τη μεγάλη επιτυχία που ακολουθεί τους Måneskin τα τελευταία δύο χρόνια.

    Δείτε τον!

    Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
    in.gr

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ