Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τι λένε τα άστρα για την καριέρα σου

     

    Τι λένε τα άστρα για την καριέρα σου

    Οι Υδροχόοι που ανταποκρίθηκαν στην έρευνα δήλωσαν ότι κατέχουν θέσεις εργασίας στις πωλήσεις, στο στρατό, στην παρασκευή τροφίμων, στη διαχείριση, στις μηχανικές εργασίες και στις μεταφορές.

    Οι Ιχθύες ταιριάζουν καλά σε δουλειές που έχουν σχέση με θεραπείες και άλλα παρηγορητικά επαγγέλματα, όπως η ιατρική, οι κοινωνικές εργασίες και οι φιλανθρωπικές οργανώσεις.

    Οι Κριοί σε μεγάλο ποσοστό έχουν κατακλύσει το Δημόσιο, αλλά και τις κατασκευές, τα τουριστικά επαγγέλματα και την εκπαίδευση. Και είναι αρκετά ευχαριστημένοι τόσο από τις αμοιβές, όσο και από το αντικείμενό τους.

    Οι Ταύροι αρέσκονται σε θέσεις απασχόλησης που έχουν ως αντικείμενο την καλλιτεχνία και τα θεάματα. Αν αναγκαστούν να μείνουν σε συμβατικές εργασίες, αυτές θα ανήκουν στον χρηματοοικονομικό τομέα, το μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις, τη νομική επιστήμη ή τη λογιστική και βεβαίως, τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων (ένεκα καλλιτεχνικού απωθημένου).

    Οι Δίδυμοι δήλωσαν ότι εργάζονται σε δουλειές της τέχνης, του σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής και δεν έχουν κανένα παράπονο από τη μέχρι τώρα επαγγελματική πορεία τους, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας. Όμως αρκετοί Δίδυμοι επέλεξαν και κλάδους που δεν έχουν σχέση με την τέχνη ή τη μαστοριά: αστυνομικοί και πυροσβέστες.

    Οι Καρκίνοι που συμμετείχαν στην έρευνα εργάζονταν στο Δημόσιο κυρίως, σε νομικές υπηρεσίες, τη διαφήμιση, την τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε βιομηχανίες τεχνολογίας και μηχανολογίας, ακόμη και στις μεταφορές.

    Οι Λέοντες, με μια πραγματική δίψα για εξουσία και ηγεσία, καταλαμβάνουν κυβερνητικά πόστα, θέσεις σε νομικές υπηρεσίες και τράπεζες, αλλά και στην εκπαίδευση ή στις αγοραπωλησίες ακινήτων.

    Οι Παρθένοι προτιμούν δουλειές που απαιτούν ακρίβεια και έρευνα, οπότε οι πωλήσεις, ο προγραμματισμός Η/Υ, όπως και ο βιομηχανικός κλάδος των τροφίμων είναι γι’ αυτούς ευοίωνα πεδία επαγγελματικής επιτυχίας

    Οι Ζυγοί, ως αμιγώς διπλωματικοί και κοινωνικοί χαρακτήρες, εργάζονται στον τομέα των επιχειρήσεων, σε κοινωνικές υπηρεσίες, στη διαφήμιση, στα σώματα ασφαλείας και τη δικηγορία, όπως και στην εκπαίδευση.

    Οι Σκορπιοί διαχέουν την διαισθητικότητα και την αναλυτική τους σκέψη σε επαγγέλματα των τομέων της επιστήμης, της έρευνας, της πολιτικής και των κατασκευών.

    Οι Τοξότες αγαπούν τα επαγγέλματα που απαιτούν δεξιότητες και τους προσφέρουν νέους ορίζοντες. Δημοσιογραφία, μάρκετινγκ, δημόσιες σχέσεις, ψυχαγωγία, τουρισμός, πληροφορική, ακόμη και ο στρατός, είναι γι’ αυτούς τα ιδανικά περιβάλλοντα.

    Οι Αιγόκεροι δήλωσαν ότι εργάζονται σε κλάδους τεχνών, αρχιτεκτονικής, νοσηλευτικής, πληροφορικής, πωλήσεων, γεωργίας και τροφίμων.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ