Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
More

    Τι πρέπει να κάνετε αν βρείτε ένα λαστιχένιο παπάκι στο αυτοκίνητό σας;

    Λένε ότι οι καλύτερες ιδέες γεννιούνται μέσα από κρίσεις, και φαίνεται ότι αυτό συνέβη σε μια γυναίκα από τον Καναδά. Πρόκειται για την Allison Parliament, μεγάλη θαυμάστρια της μάρκας Jeep.

    Ποτέ δεν φανταζόταν ότι μια σακούλα με παιχνίδια θα έφερνε επανάσταση στον κόσμο των φανατικών των off-road διαδρομών. Τα λαστιχένια παπάκια βρίσκονται στο απόγειο της δημοτικότητάς τους. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αμέτρητα καταστήματα που προσφέρουν το παιχνίδι σε διάφορα σχέδια, χρώματα, μεγέθη και τιμές.

    Ορισμένοι οδηγοί, δε, έχουν ντουλαπάκια γεμάτα από αυτά τα παιχνίδια για να τα χαρίσουν

    Πώς ξεκίνησε το «Jeep ducking»

    Η προέλευση της ιστορίας ανάγεται στην πανδημία κόβιντ. Η Allison είδε ένα σταθμευμένο Jeep Wrangler και αποφάσισε να αφήσει στον ιδιοκτήτη του ένα μικρό αναμνηστικό. Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε τσακωθεί με έναν άλλο οδηγό σε ένα βενζινάδικο, οπότε αποφάσισε να αντιστρέψει την κακή μέρα με μια ωραία χειρονομία.

    Η γυναίκα είχε μια σακούλα με μικροσκοπικά λαστιχένια παπάκια και άφησε ένα στο αυτοκίνητο με ένα μήνυμα: «Ωραίο τζιπ». Το άφησε στην πόρτα του οχήματος και στη συνέχεια το φωτογράφισε για να θυμάται τη στιγμή.

    @jeepgurl07 @Allison Parliament #jeep #jeepwrangler #jeepgirl #duckduckjeep #pigeonforge #gsmji2023 #fyp ♬ Jeep Girl – Passsion

    Το hashtag #DuckDuckJeep

    Μοιράστηκε την εικόνα στο Instagram με το hashtag #DuckDuckJeep χωρίς να φανταστεί ότι θα ήταν η αρχή μιας τάσης. Από το 2020, οι άνθρωποι το κάνουν σε όλο τον κόσμο.

    Η Allison αποφάσισε τελικά να δημιουργήσει μια κοινότητα στο Facebook (η οποία εξακολουθεί να υπάρχει), όπου άλλοι οπαδοί του Jeep άρχισαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες των παπιών που έλαβαν και αυτών που χάρισαν.

    Σήμερα η κοινότητα αριθμεί περισσότερα από 138.000 μέλη. Αν και στην αρχή ήταν μια πρακτική που περιοριζόταν στο Wrangler, σήμερα καλύπτει όλα τα μοντέλα, ακόμα και άλλες μάρκες αυτοκινήτων. Ο στόχος είναι απλώς να δημιουργηθεί μια στιγμή χαράς μέσα από αυτό το μικρό δώρο.

    Δείτε το σχετικό βίντεο 

    Η τρέλα #DuckDuckJeep στο Tiktok

    Υπάρχουν χιλιάδες βίντεο και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια γρήγορη αναζήτηση στο TikTok παράγει περιεχόμενο Jeep ducking με χιλιάδες παραλλαγές, από παπάκια στο παρμπρίζ μέχρι παπάκια στα εφεδρικά λάστιχα ή στο καπό. Ορισμένοι οδηγοί, δε, έχουν ντουλαπάκια γεμάτα από αυτά τα παιχνίδια για να τα χαρίσουν.

    *Με στοιχεία από elpais.com

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ