Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

  Τι θα γίνει με τα τηλεπαιχνίδια στην ΕΡΤ την προσεχή σεζόν;

  Η τύχη των τηλεπαιχνιδιών ενόψει της επόμενης τηλεοπτικής περιόδου προβληματίζει την ΕΡΤ, που φαίνεται να έχει διάθεση ραγδαίων αλλαγών.

  Από τα συνολικά τρία τηλεπαιχνίδια που μεταδίδονται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, τα δύο μπαίνουν σε φάση ολοκλήρωσης.

  Το «Δες και βρες» με τον Νίκο Κουρή, που πέρασε από σαράντα κύματα λόγω δυσκολιών με την εταιρεία παραγωγής δεν φαίνεται να απαλλάσσεται από τα προβλήματά του.Πολύ θετικές είναι οι εντυπώσεις από τον Νίκο Κουρή, με τον οποίο στόχος είναι να βρεθεί φόρμουλα άλλης συνεργασίας πιθανόν σε νέο τηλεπαιχνίδι.

  Πολύ θετικές είναι οι εντυπώσεις από τον Νίκο Κουρή, με τον οποίο στόχος είναι να βρεθεί φόρμουλα άλλης συνεργασίας πιθανόν σε νέο τηλεπαιχνίδι.

  Αντίστοιχα, ο «Αδύναμος κρίκος» με τονΤάσο Τρύφωνος που μεταδίδεται καθημερινά στις 19:00 στην ΕΡΤ1, ξεκίνησε με μίνιμουμ 120 επεισόδια, με στόχο να πάρει και επιπλέον πακέτο κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά τελικά θα περιοριστεί στον αρχικό σχεδίασμά. Τα επεισόδια θα ολοκληρωθούν μέσα στον Μάρτιο, ενώ δεν προβλέπεται, για την ώρα, ανανέωση για την προσεχή σεζόν.

  Θετικές εισηγήσεις συγκεντρώνει το τρίτο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο, που εξετάζεται σοβαρά για να πάρει «εισιτήριο» για το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ από τον Οκτώβριο.

  Πηγή:Real

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ